Just precis nu:

… läser jag: Jag läser CUT THE CRAP-boken Dirty Blonde, Courtney Loves dagbok. Och så läser jag Book of longing av Leonard Cohen, en diktsamling där jag läser en dikt då och då. Och idag har jag påbörjat En fördämning mot Stilla havet av ljuvliga Marguerite Duras.

… tror jag att jag ska läsa den här boken härnäst: Efter att ha läst ut de böcker jag håller på med nu, så planerar jag att läsa En kärleksförklaring av Ida Linde och Sverige forever in my heart av Niklas Orrenius.

… borde jag: Beställa de nya bokhyllorna så att vi får en hel bokhyllevägg här istället för att ha enorma bokhögar precis ÖVERALLT.

… är jag nyfiken på: Jag är nyfiken på David Foster Wallace som jag precis fått hem två böcker av. Och så är jag nyfiken på boken som jag aldrig tillåter mig att läsa, nämligen Min kamp 3 och sedermedan Min kamp 4.

… längtar jag efter: Att lägga mig i sängen igen och läsa En fördämning mot Stilla havet och återhämta mig från gårdagens uppläsning + release och allt kaos som föranledde den kvällen.

Enkäten kommer från den eminenta Bokbabbel. Vad längtar ni efter/är nyfikna på/läser just nu/ska läsa härnäst?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Just precis nu:

  1. Lisa H skriver:

    Nu är dagens ”måsten” gjorda så ska försöka få till lite lästid med bokcirkelbok Senor Peregrino. Ett slags ” måste” det också eftersom vi ska ha träff och prata om boken snart! Skulle också egentligen läsa något av Selma Lagerlöf för att kunna säga att jag gjort läxan ordentligt.. Tips på någon liten snabbläst Selma!?

  2. Bokomaten skriver:

    Loves bok är jag också lite fundersam kring om man skulle läsa. Du verkar ju vara inne i en musikperiod för övrigt!=) Själv är jag inne i SIlvia Avallones Stål just nu. Så himla bra!!

  3. Ping: Just precis nu… | Den var bra

  4. Ping: Just precis nu … | Jennys bokstavliga vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s