Sista inlägget på Amelia – häng med!

Jag är så OTROLIGT tacksam för att ni har velat följa mig och hoppas att ni följer med mig vidare! Efter att flera påpekade att de ville läsa om mat och sånt så ändrade jag mig lite, jag tror inte ni som följer med dit kommer bli besvikna om ni gillar den här bloggen!

såhimlaarty

Min blogg: 

Min blogg kommer vara en del av en sajt jag har skapat. I min blogg kommer det handla om min vardag – alltså vad jag hittar på, hur jag mår, vad jag äter, vad jag tittar på, läser, klär mig i och sånt. Träningen och maten är en del av min vardag och jag ska ner i vikt så även om nya bloggen ej kommer att ha viktfokus eller jag kommer prata så mkt vikt så kommer man få följa det ändå, automatiskt! Än så länge finns bara ett inlägg men det fylls ju på snabbt.

 

såhimlaarty

Själva sajten:

Själva sajten kommer dock att handla om konst, feminism, litteratur, andra former av kultur. Intervjuer, inspirerande inlägg och sånt. SÅ HIMLA KUL känns det!

OBS ATT SAJTEN ÄN SÅ LÄNGE ÄR UNDER UPPBYGGNAD, VARTEFTER DET FYLLS PÅ MED FLER INLÄGG KOMMER DET INTE SE LIKA REPETITIVT UT PÅ STARTSIDAN. ÄR NI REDO?

Själva sajten: Så himla arty, http://sahimlaarty.se

Vill du bara följa min nya blogg, som kommer uppdateras nästan varje dag: http://sahimlaarty.se/jessicasblogg

Instagram:

Jag kommer att fortsätta med mitt matkonto på instagram!  @jessicasviktigamal.
Min vardag går att följa på @jessicaosv och teckningarna på @jessicaritar

Så, spara sajten och bloggen i era länklistor och RSS-flöden, åtminstone själva sajten borde det gå att göra det med. Jag ska fixa så att det går att prenumerera enbart på bloggen också så snart som möjligt. Och så hoppas jag att vi hörs även fortsättningsvis för min resa är inte över än.

Nu ska jag promenera på Söder i 1,5 timme med en vän och känna mig lite nervös i magen!

Puss, kram och kärlek till er alla. ❤ Följ Jessica osv på facebook, jag kommer fixa och döpa om den till Så himla arty i dagarna.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sista inlägget på Amelia – häng med!

  1. Marianne skriver:

    Lucka till, finaste Jessica,!
    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s