Färgglad lunch på grå dag

Är tillbaka i stan sen igår. Igår jobbade jag hemma, åt sedan middag på stan och promenerade med min vän Daniela. Idag har jag också jobbat hemifrån på förmiddagen och till lunch svängde jag ihop detta: Massa melon, en mozzarella, färsk basilika, tomat och en nektarin (eller om det var en persika, haha) + en halv banan till efterrätt. Så gott att slänga in lite melon i sin caprese!

Lyssnar nu på den här hiphop-låten för att få ny energi inför eftermiddagen. Och vad innehåller eftermiddagen? Jo, planen är att träna NU, skulle ha gjort det i förmiddags men sen jobbade jag i stället. Och efter träningen ska jag jobba vidare och sen kanske ta en långprommis! Försöker komma in i det sunda tänket igen efter förra veckans katastrof.

Vad har ni ätit till lunch?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Färgglad lunch på grå dag

  1. Bink skriver:

    Kaffe + fyra sorters bakverk på konditori i Spanien 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s