Så blir min höst

Semestern må än så länge vara i full blom (ok himlen är gråvit och det är svinkallt ute men det är ju åtminstone juli + jag har semester) meen tiden springer och snart är det höst. Så här tänker jag mig min höst (som för övrigt är min absoluta favorit-årstid, särskilt färgmässigt pga älskar orange, brunt, rött i kombo):

skaermavbild-2016-09-17-kl.-20.34.17

 

JOBB

Jag kommer att jobba kvar med copyjobbet på 50 procent (dvs det jag brukar kalla DRÖMLIVET!) och har två lite större projekt inplanerade på Forsbergs skola under hösten (som lärare). Jag kommer även fortsättningsvis att hålla i Forsbergs distanskurs i copywriting. Sen vill jag hitta lite fler frilansuppdrag har jag tänkt! Har redan ett som innebär att frilansa några veckor på Bonnier tidskrifters kontor faktiskt, det blir spännande! Och ett annat superroligt frilansuppdrag på g. Om ni råkar behöva copywriter/contet-skribent/någon som skriver journalistiska texter/korrläsare/kanske spökskrivare?!/bloggare/vad som helst som rör skrivande/illustratör i min stil så ha mig gärna i åtanke vettja!

HÄLSA

Jag ska fortsätta träna som jag gör nu. Alltså styrketräna tre gånger i veckan (varav en PT Small group), promenera osv. Och jag ska absolut fortsätta att sträva mot mina hälsomål och äta bra mat osv! Jag måste ha detta som ett stort fokus i vardagen – varje dag, varje vecka – för annars blir det kaos hehe.

thumb_foto-2016-11-19-12-48-48_1024

BLOGG

Jag kommer inte ha hälsa och vikt och sånt som huvudfokus i nya bloggen men det kommer vara med på ett litet hörn ändå har jag bestämt nu eftersom jag vet att många som läser här gillar det. Åtminstone lite då och då. Även i nya bloggen kommer ju min vardag vara en del och där ingår dessa saker som sagt.

Foto 2017-06-27 18 48 46

ANNAT KUL

  • Jag är så peppad på kläder plötsligt. Tack vare att jag kan ha byxor och har fått lite stilhjälp av Daniela när vi var och shoppade häromveckan, så känner jag att en hel VÄRLD har öppnat sig. Hoppas få in fler frilansuppdrag så att jag har råd med lite mer kläder, hihi!
  • Sånt som redan är planerat i höst är en Köpenhamn-resa i början av september, Thåström-konsert i november.
  • Som alltid avser jag att fylla mitt liv med härliga böcker, filmer, musik, teveserier, konst, socialt umgänge, stadsutflykter, fikor. Sånt som gör life värt att leva så att säga!

Vilken höst liksom! Och redan om några veckor åker jag och Jens ännu en gång till Berlin i fyra nätter. WIHOO!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Så blir min höst

  1. cecilia skriver:

    Låter härligt! Vilken jättebra idé att redan nu tänka på och planera hösten – jag minns att jag läste om det ifjol (eller var det i dec/jan??) någon som pratade om sin plan för det kommande året (eller våren?) och jag tyckte det var SÅ inspirerande och bra. Tack för det är inlägget, jag ska också göra en höst-plan och sen kan man väl göra en för våren i dec/jan tänker jag – ett halvår kanske räcker i taget annars blir planer/mål ganska abstrakta tycker jag. Ser fram emot din nya blogg också ska bli kul att se.

  2. Josefine skriver:

    Älskar den här typen av inlägg (inte bara för att det handlar om hösten hehe), med struktu, planering, mål osv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s