En lite tråkig nyhet

Skärmavbild 2017-06-18 kl. 08.46.32

Jag hade en tanke om att inte säga något förrän den allra sista dagen, men känner att jag ändå vill berätta nyheten. Varför ska jag snart berätta. Det är nämligen så att jag kommer sluta blogga här på amelia! Den sista dagen blir 26 juli, alltså om knappt två veckor. Det känns så klart sorgligt efter tre år och fyra månader men allt blir nog bra ändå. Den sista dagen kommer jag att ge adressen till min nya blogg, om inte förr. Redan nu får du mer än gärna börja följa mig på något av mina instagramkonton: jessicaosv, jessicaritar och jessicasviktigamal.

Varför väljer jag att berätta det nu och inte sista dagen? Jo, för jag tänkte köra lite Best of bloggen för de här tre åren på amelia och då skulle det kännas knasigt att inte berätta innan. Givetvis kommer andra inlägg också att dyka upp under den återstående tiden men jag tyckte det vore roligt att wrap things up lite och se tillbaka på inlägg som fortfarande håller och är värda att läsa igen.

Japp, det var dagens nyhet. Jag hoppas så klart dels att ni kommer hänga kvar här sista tiden och dels att ni kommer välja att fortsätta följa mig, även om fokuset på vikt och hälsa kommer minska i nästa blogg som det ser ut nu! I dagarna kommer två inlägg om dagen, eftersom jag har varit lite seg med inlägg vissa dagar här på landet. I morgon ska vi hem och vara hemma över helgen, sen tillbaka på måndag eftermiddag och vara här nästa vecka också.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till En lite tråkig nyhet

 1. Malin skriver:

  Du är så snygg i håret!! 🙎🏼👌🏻

  • M skriver:

   Jättetråkigt! Får känslan av att det inte är ditt eget val vilket såklart gör det ännu tristare. Hoppas att du hittar ett nytt bra format, jag följer med!

   • Jessica Johansson skriver:

    Det känns ändå bra och kul med någonting nytt 🙂 vad glad jag blir att du följer med sen till nya bloggen!

 2. anne skriver:

  Trist varför måste du sluta blogga här?

  • Jessica Johansson skriver:

   De sa två år när jag började så jag har ändå fått blogga här superlänge och är så glad för det 🙂 alla sajter behöver förnyelse ibland!

 3. moa skriver:

  Jättetråkigt! Självklart följer jag med och kollar in den nya bloggen. Personligen kommer jag att sakna innehållet om vikt och hälsa, eftersom det är svårt att hitta en annan blogg som skriver om det på ett så relevant och balanserat sätt. Men det är så klart ditt eget val!

  • Jessica Johansson skriver:

   Ev kommer jag skriva om det också ibland, kanske inte kan låta bli! annars kanske jag får in sådana inlägg på instakontot jessicasviktigamal, följer du det? Tråkigt om du som trogen läsare försvinner 😭❤️

  • moa skriver:

   Det ska bli spännande att se den nya, hur som helst!

 4. anne skriver:

  Vill också läsa om ditt mål och viktnedgången. Tror väldigt många av dina läsare är intresserad av just det. Det märks av intresset på kommentarer om inte annat jämfört om du tex skriver om inredning.

 5. Caroline skriver:

  Tråkigt!
  Dock ligger mitt främsta intresse bland kost, hälsa, träning och vikt, då det är fär jag själv försöker hitta balans, så har snarare sett de andra inläggen som ”undantagen”. lycka till framöver!

  • Jessica Johansson skriver:

   Själv har jag inte sett de andra inläggen som undantag utan som minst lika viktiga komponenter i bloggen (som jag personligen är mer intresserad av). Men jag ska nog ändå fortsätta skriva även om vikt och så om än inte lika ofta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s