Semester! (och en bokoholists tankar inför detta)

jessicaritar

Först och främst, en bokoholists känslor just nu. Första känslan inför semestern: hihi. All denna tid. Alla dessa böcker.

img245

Känsla 2: Hmm vilka böcker ska jag ta med mig?

jessicaritar

Känsla 3: Ok det blev 30 böcker varav jag kommer hinna läsa 5.

Japp detta funderar jag på prick nu. Har nämligen semester nu i tre veckor, känns superhärligt! Samtidigt som min tillvaro i drömlivet ju alltid är väldigt härlig och rolig och fri så jag har inte känt det där akuta behovet av semester nununu som jag har känt andra år. Men ändå mysigt!

Böckerna det lutar åt är: Majgull Axelssons nya roman som jag fortfarande inte har läst ut, del fyra av Elena Ferrante, en ny pjäsbok av Sara Stridsberg och kanske två böcker till, sen har vi ett gäng där ute också!

*

Idag har vi bokat biljetter till Köpenhamn (dit åker vi tåg) och Berlin. Berlin första veckan i augusti fyra dagar och Köpenhamn i början av september. Hurra! 

På landet har jag tänkt äta ganska mycket same same, btw. Typ gröt till frukost, gröt till lunch fast då även med melonbitar och kalkonrullar till och sen kvarg med frukt och frön till mellis och så kan jag äta middag med de andra (vilket nog oftast innebär mat i stil med grillat + potatis och sallad typ). Ska verkligen hålla detta och så röra på mig varje dag. Mår ju knappast bättre annars liksom!

Blogga kommer jag göra ändå förstås. Har inte kvar min padda (glaset sprack) men tänkte försöka blogga antingen från Jens mammas dator eller koppla upp mig på mobilens surf i min dator.

Vad har ni för er i sommar?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Semester! (och en bokoholists tankar inför detta)

  1. Maria skriver:

    Trevligt att ngn åker tåg ibland och inte bara flyger. Förvånad över hur lite många som bloggar tänker på v hur dåligt flyg är för miljön. Om färre bokade skulle ju en del flyg behöva ställas in vilket hade varit gynnsamt för miljön. Har svårt att förstå människor som företar den ena långflygningen efter den andra och bara skriver om hur mysigt det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s