5 budskap varav ett självbiografiskt

jessicaritar

Idag är det söndag och jag har scannat teckningar i flera timmar! Vet ej ens hur jag klarade det, det är så himla tråkigt att scanna teckningar även om man lyssnar på podd. Men nu är det gjort och jag behöver inte scanna mer förrän om en och en halv månad (har tidsinställt på min ritsida på facebook) så det är åtminstone himla skönt.

jessicaritar

Tänkte bjuda på fem budskap! Alla teckningar är till salu i original och kostar 700 kronor styck i original förutom den längst ner som är i A6 och kostar 250. Vill ni köpa? Kontakta mig via nämnda facebooksida, ritkontot på instagram eller genom att mejla jessicajohansson85@gmail.com.

jessicaritar

Visst älskar man det här citatet? Den rosa färgen är neonrosa i verkligheten men min scanner gillar inte neonfärger.

jessicaritar

Alltså ÄLSK på detta Kurt Cobain-citat!

jessicaritar

Hehe, som ni kanske kunde räkna ut så är den nedersta förstås ganska självbiografisk. Men idag mår jag bra och ska äta lunch precis nu!

Jag har förresten lagt in alla mina prints i webbshoppen nu också, kika gärna!

Hur mår ni?

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 5 budskap varav ett självbiografiskt

  1. Frida G Svensson skriver:

    älskar dina prints!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s