Byxor för första gången på 7 år!

Oklart vad jag gör med handen meeen ändå.

Igår följde min vän Daniela med och hjälpte mig välja. Fina t-shirtar, en låååång typ öppen tunika, en svart tunn bomberjacka, en lite mindre tunn bomberjacka med grönaktiga mönster, ett par fina klänningar osv. Idag tog jag en till sväng och köpte två par byxor (!!!) på Kappahl, silvriga Birkenstock (trendigt men ser det sjukhusaktigt ut? Hmm, tror jag behåller dem ändå pga kommer ej orka använda obekväma skor så annars blir det bara gympadojor/sneakers för min del och inga ”öppna” skor. Köpte även en superfin svart handväska från Whyred, och några saker till. Jag har inte shoppat så här på åratal så det här kändes så himla himla värt och roligt. Jag är jätteglad!

Igår provade jag byxor på flera av kedjorna men kunde inte ha någon av dem (alldeles för små), så jag blev så glad idag när jag hittade två par superstretchiga svarta byxor på Kappahl. Jag har inte haft byxor på minst sju år, bara tajts och tunikor/klänningar. Inget fel med det men helt plötsligt kan jag börja köpa fina t-shirtar igen, är superglad! Tips för någon annan som är rund om magen men inte heller gillar att shoppa online!

Till middag blev det ett hopplock av nektarin, mozzarella, vattenmelon, oliver och propud med mandelspån i. Jag åt redig lunch och redigt mellanmål.

Hur har ni det?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s