Semester on my mind

Jag måste jobba lite på måndag, kanske fyra timmar eller så, eftersom det var vissa saker jag inte hann med idag. Men sen har jag ledigt i tre veckor, tjohoo! Tunade in semestervibbarna redan idag genom att shoppa massa fina kläder med min vän Daniela som stilcoach, haha. Inte supersomriga kläder men ändå. Så, vad händer på semestern?

Första dagarna ska vi bara vara hemma och planlösa, jag tänker att jag kommer fortsätta att beta av att göra-listor och sånt.

Sen kommer en bekant och ska bo i vår lägenhet i tio dagar. Då ska vi vara på landet hos Jens mamma och kanske även åka till Köpenhamn i fyra nätter! På landet brukar jag mest läsa böcker, rita ohemula mängder teckningar, promenera, lyssna på poddar och babbla. Som hemma alltså, ganska exakt som hemma, haha! Fast i annan miljö. Ska även träna med gummiband och kroppsegen vikt och våga bada ute för första gången på 13 år hoppas jag, om det inte fortsätter att vara så kallt! Och säkert äta sallader med frukt i (mango/melon/jordgubbar) och gröt och grillat (ej i kombo dock, hehe).

Vid det laget har ju flera veckor passerat. Efter Köpenhamn kommer min fina kusin och hennes lilla son en vecka och ska semestra i Stockholm och samtidigt vara kattvakter till Artan. Då tänkte vi vara i lantlig miljö igen är planen.

Sen blir det jobb i en vecka för mig och därefter ledigt ännu en vecka. Då ska vi förhoppningsvis köra ytterligare en långweekend i Berlin. Alltså det går ju att tänka att man borde åka till olika ställen varje gång. Men jag tänker samtidigt att om man hittar en stad som man bara älskar, varför inte åka till den flera gånger om man längtar dit hela tiden? Tidigare var Rom min go to-stad, jag bodde där i 6 månader och sen återvände jag säkert fyra gånger inom loppet av ett par år. Nu är Berlin den staden för mig och det är bara härligt, jag ser ingen anledning till att pressa/tvinga mig själv att åka till olika ställen. Och sen kanske det inte blir någon mer resa förrän till våren och då känns det verkligen värt att åka till min favoritstad av alla jag har varit i!

Maten har förresten gått mkt bättre senaste dagarna. I morgon tänkte jag tipsa om Stockholms godaste lunch enligt mig!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Semester on my mind

 1. Agneta skriver:

  Hej, gillar du ljudböcker ?

  • Jessica Johansson skriver:

   Hej Agneta! Nja inte riktigt, det går lite sakta och jag lyssnar ju på poddar flera timmar om dagen och föredrar nog poddar när det gäller att lyssna (poddar som går fort kanske jag ska tillägga, haha). Just när det gäller läsning håller jag mig alltså helst till fysiska böcker. Gillar du ljudböcker?

 2. Amelie skriver:

  Du är sååå himla vacker utan smink:) Älskar dina fräknar!

 3. Agneta skriver:

  Hej, nej jag har aldrig provat ljudbok, men jag läser och andra sidan inte mycket böcker heller. Men ljudböcker verkar bli mer och mer populärt , kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s