Hyllpapper, caprese, katt, växtfrön osv.

Del 1 finns här och del 2 finns här. Vyn ovanför lär jag aldrig tröttna på! Vårt vardagsrum.

Pippi-streetart måste man ju bara fota liksom! Citatet är borta här men det är ett Håkan Hellström-citat, ”Jag tror när vi går genom tiden att det bästa inte hänt än”. Kunde se det även om halva var bortrivet eftersom jag har sett det Håkan-citatet på annat håll!

I mars när jag och en designer hade fanzine-kurs på Forsbergs så hittade jag detta fanzine bland designerns medhavda zines. Åh, killed by beauty läste jag när jag var tonåring och är numera bekant med en av dem som gör den. Jag kände henne då också litegrann, som tonåring när jag hängde på Lava, men sen tappade vi kontakten helt och återfick den nu för något år sen eller två!

Artan + spegel = dubbel gullighet.

Jag och en hoprullad Henrik Berggren-affisch.

En gång var det popup-minimarknad i Hornstull som jag och Jens snubblade in på. Där fanns de här ljuvliga skapelserna från Soko market. Funderar starkt på att köpa en!

En till vy jag aldrig tröttnar på. Vår soffa.

Budapest. Ett gammeldags pariserhjul när det har blivit mörkt. Romantiskt och upplagt för lågmält obehag à la Carnivale (se den serien om ni inte har sett, jag och Jens såg den i vintras och gillade den mycket, finns på HBO!).

Ännu en vacker/kuslig/bitterljuv miljö inne på ett kafé i Budapest. Så mycket platser, så lite plats. Som en balsal för 1920-talsspöken.

I kategorin ”post jag älskar att få” liksom! Har ej planterat dem än men ska verkligen göra det.

Söderbokhandeln, tröttnar aldrig på sådana här bokiga vyer även om jag allt som oftast inte förevigar dem på bild hehe.

I slutet av maj vaktade jag dotterbolagets bord i några timmar, på Seriefestivalen. Bordet var guldigt och fint. Jag hade med några av mina prints men de syns inte direkt på just den här bilden.

Häromveckan satte jag äntligen hyllpapper i två kökslådor, har bara velat göra det sen vi flyttade in i oktober 2015, hmmm.

Det är gammalt slittåligt hyllpapper från 60-talet. Jag la bara i det rakt i lådan. Om det slits har jag resurser!

För några veckor sen var jag hos mamma och pappa en sväng och fick lunch av pappa. Avokado, buffelmozzarella, olivolja, tomater, prosciutto. Så enkelt och smakrikt.

Det var allt för idag!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s