Fler gladbilder från telefonen

För ett tag sen visade jag massa blandade härliga bilder från telefonen nu under vintern/våren i helt okronologisk ordning. Det inlägget finns här. Nu har det blivit dags för ännu fler bilder. Ovan syns vårt sovrum. Det är fortfarande mycket som måste fixas där för att det ska kännas som ett rum, till exempel köpa två små mattor och massa annat. Det bloggade jag om här en gång. Älskar för övrigt just nu att bädda med udda lakan i ett härligt virrvarr och utan överkast!

Fint citat av finpoeten Paul Andersson. ❤ Han hängde och var dekadent med Birgitta Stenberg back in the 50’s. Jag har hittat Paul Andersson tack vare Gatuduvan.

Minns ni när man hade vinterjacka? Jag hade nästan redan glömt men så här såg jag ut då i alla fall. Kanske i mars? Jag har ju ändå mina turkosa sneakers ser jag.

Här ligger Artan och tittar på konst.

Vårt kök och matrum!

En gång i vintras/våras var jag och Jens på en utställning med konstnären Lisa Rinnevuo som jag är lite bekant med och intervjuade en gång här i bloggen.

En gång i vår ateljé (som vi inte längre har men som vi kallade Ateljé Tidlösheten, ändå fint?) ritade jag den här teckningen i ett för mig ovanligt format. Den ligger fortfarande i mitt teckningsskåp och väntar på ett nytt hem faktiskt! På teckningen står det: ”Är ditt första intryck att vi är på krigsstigen? Ditt första intryck stämmer!!”

Jag bläddrar i ett av våra många inspirerande fanzines, detta av Peter Larsson.

Denna streetart-grej kan vara den finaste jag sett typ EVER? Hittade konstnären på instagram, oliw87.

En annan gång var jag, Jens och några vänner på en utställning med teckningar av serietecknaren Joakim Pirinen.

Mitt lilla skrivbord som egentligen är en gammal skolbänk (utan lock och i vuxenhöjd)!

En av tavelväggarna i hallen.

När man får ett så här fint kuvert måste det bara fotas! Älskar alla klisterlappar och mystiska stämplar. Detta från Mogu Takahashi i Japan när jag hade köpt ett av hennes amazing häften med teckningar.

Fler fanzines!

När vi vände blad till mars i vår Sara Granér-väggkalender såg det ut så här.

En gång ritade Tyra Blomster av ett fotografi av mig. Alltså gud vad jag längtar efter den dag då Tyra Blomster får ge ut sin debut-serie-bok. Har flera supercoola fanzines av henne!

Hall och badrumsdörr.

Arturo håller ställningarna.

Jag skärmdumpar väldigt mycket från instagram. Den här tavelväggen är GOALS som kidsen säger nuförti’n hehe.

Lite av våra udda koppar.

Fin streetart nära Färgfabriken i Gröndal.

Ok vi stoppar där för idag men jag har material till typ två sådana här inlägg till, de dyker upp framöver!

Hur mår ni idag?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fler gladbilder från telefonen

  1. JEANETTE skriver:

    Du är så bra! Men – fixa en huvudgavel till sängen. Väggen blir förstörd så småningom utan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s