Hej hopp min sköna nu ska vi dansa i det gröna

Först var det jul och så ”vår” och sen midsommar. Och jag sitter här och bara:

jessicaritar

Eftersom jag inte kan fatta hur fort tiden går. Men men! Jag sitter och lyssnar på kent och sjunger med lite falskt och idag ska vi till Jens mamma på landet och midsommarhänga lite. Jag ska gå min favoritpromenad där ute, den är så härlig och allt luktar så gott. Ni vet, växter och sånt hehe. Tar givetvis även med mig pennor, papper, poddar, litteratur. Jag tänkte ta med mig Majgull Axelssons nya roman som jag har sparat på ett tag men nu är det dags. Har nog aldrig ogillat en bok av henne faktiskt. Jag fick den i present av mamma och pappa när jag satt på en designmarknad i våras. ❤

I övrigt är min plan att repetera den här salladen tills jag storknar, tröttnar nog aldrig. Man kan ju lägga till lite oliver eller soltorkade tomater om man vill för ytterligare smaksensation.

Hoppas att ni får en fin midsommar!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hej hopp min sköna nu ska vi dansa i det gröna

  1. Agneta skriver:

    Ha en mysig midsommar! Det bästa med att fira den i England är att man slipper myggen. Kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s