Bloggarna jag alltid läser

Jag läser Sandra Beijers blogg 1-2 gånger varje dag, året om. Bara älskar den! Jag är en utpräglad textmänniska så jag tittar inte så mycket på bilderna om det inte är inredningsbilder men älskar den ändå!

Beata gick på Forsbergs förut, hon gick ut design förra året. Älskar hennes blogg pga pastelligheten och härliga resor och massa stockholmska kafétips. Hon gillar också att läsa och sånt gillar ju jag.

La Linda är en ny favorit. Jag är lite bekant med Linda eftersom hon håller i kontoret där jag och min copyjobbschef sitter. Jag läser numera även Lindas blogg varje dag. Vill adoptera hennes klädstil (hon är plussize också!) och gillar hennes energi och personlighet! Är även kär i hennes podcast Vad fan håller jag på med? som hon har med Alexandra Bylund.

Gatuduvan är min favoritblogg så klaaart, det är ju Jens. Men den är verkligen bra med dikter och målningar och fotografier. Jag älskar att den inte är som andra bloggar utan något helt eget.

Jag läser också alla inlägg som min copychef skriver i sin reseblogg Fantasiresor, hennes bilder är magiska och texterna otroligt välformulerade och smarta, en njutning för en fellow copy. För övrigt måste ni bara kolla hennes instastories just nu och även La Lindas, de är nämligen i Italien tillsammans och bjuder på extremt drömmiga vyer. Jag kollar typ hela tiden och låtsas att jag är där.

Bland bloggarna jag läser lite då och då finns Anja Forsnor, Flora Wiström (lyssnar även på podden Flora & Frida), Bokhora, Blondinbella, UnderbaraClara osv. Sen har jag massa instagramkonton (konstnärer och färgglada/retro inredningskonton) som jag går in och kollar på specifikt varje dag för att inte missa ett inlägg!

Vilka bloggar läser ni (förutom min förstås, hihi)?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Bloggarna jag alltid läser

 1. Åsa M R skriver:

  Jag följer bokblomma.se och enligto.se varje dag. Mycket bra för oss bokmal.

 2. ann skriver:

  Vad har du ätit som ej känns ok? Ditt insta konto med mat ser ju super bra ut. Om du nu lägger upp allt du äter.

  • Jessica Johansson skriver:

   Jag har inte lagt upp allt där, inte ens varje dag. Så jag har ätit massa för mycket haha. 🙂 men sen igår är jag på banan igen!

 3. moa skriver:

  Jag tänker att man faktiskt ”behöver” små perioder där man tappar kontrollen och ”äter fel”, oavsett om det är frivilligt eller ofrivilligt. Det blir liksom en påminnelse om hur det får en att må i kropp och själ, och det brukar ge motivation till att göra bättre. Tycker jag i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s