Allt är ej ok

Godmorgon, denna selfie tog jag nyss. Strax ska jag sticka iväg till Hornstulls marknad där jag ska sitta med mina illusar. Det gick inte så bra igår, tänker att det passar mina alster bättre att sitta på designmarknader dit folk liksom åker aktivt för att gå på marknad. Jag stannar nog inte hela dagen idag men kanske halva, om någon vill komma förbi och säga hej.

Annars är det väl lite comme-ci comme-ca just nu med mig. Katastroftankarna löper bokstavligen talat amok, det blir så ibland och det kommer gå över. Men alltså, det är ju ändå jobbigt när det händer även om jag vet att det inte blir långvarigt. Jag har fått någon knasig inflammation i käken också som ipren inte rår på helt. Konstigt för alla mina visdomständer är borta, haha. Det kanske är för att jag har ätit lite sämre denna vecka än jag brukar, då kan man ju få inflammationer som jag har förstått det.

Jag är på banan snart igen. Kanske redan i morgon. Då ska jag åtminstone träna och äta gröt till frukost och caprese till lunch. Det känns som en flying start på en ny vecka med nya möjligheter. Men just nu: Ej ok.

Hur mår ni kära läsare?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Allt är ej ok

 1. Susanne skriver:

  Jo tack det är bea, jag tycker du är asbäst som vågar säga Nä nu är jag inte helt 100. Man får och bör nog ”omfamna” läget när det kommer en sån period. Så andas och ta bara lite extra hand om dig. Spåna på en ny resa, nya tavlor, en marknad eller nåt annnat som du gillar. Heja dig, / S

 2. Zandra skriver:

  Kära du, jag vet känslan. Ibland får man bara bita ihop – Med eller utan tänder, som en klok gumma sade någon gång😊 Som du säger, imorgon kan allt kännas bra igen. Eller tom toppen! Men nu ska du få lite pepp, för du är GRYM❤️ Du är generös och bjuder på dig själv. Du ger massor av inspiration, du ritar helt underbara teckningar, du ger boktips (Älskert!), du verkar otroligt klok och intelligent och du är Vacker! Landa i känslan, kom ihåg att du betyder mycket för många och läs något som gör dig glad. Kramelikram😊

 3. moa skriver:

  Vad jobbigt det låter. Hoppas att det vänder snart!

 4. Lotta skriver:

  Du skulle behöva hitta andra verktyg för att hantera ditt liv när det är jobbigt, än att äta fel mat eller att överäta rätt mat.

  • Jessica Johansson skriver:

   Ja men terapi har inte funkat för mig. Så ett annat sätt att se på saken är att det kan få vara så också ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s