Dagarna tar slut så fort hela tiden

jessicaritar_02

Detta inlägg är alltså i samarbete med mitt alldeles egna mini-företag Jessica ritar. Du hittar massa originalteckningar i webbshoppen, printsen beställs än så länge lättast via mitt ritkonto på instagram eller fb. Detta kan vara typ den teckningen jag är mest nöjd med av alla tror jag! Idag när ni läser det här (och i morgon, söndag) sitter jag på Hornstulls marknad med mina teckningar om det inte spöregnar, kl. 11-17. Kom gärna förbi och botanisera och säg hej!

jessicaritar_03

Den ovan finns som prints för 120 kronor eller tre valfria för 300!

jessicaritar

Drömmer om dollars och fasar inför apokalypsen, vem tusan gör inte det liksom?

jessicaritar

jessicaritar

jessicaritar

jessicaritar

jessicaritar

Kent. ❤

jessicaritar

jessicaritar

Akta er killar-budskapet är faktiskt titeln på en Linda Skugge-bok som jag äääälskade när jag var yngre. En hyllning till den liksom!

jessicaritar

jessicaritar

jessicaritar

Det var allt för idag, alla är till salu förstås! Kontakta mig via sociala medier eller genom att mejla jessicajohansson85@gmail.com vid intresse! Eller kommentera inlägget och lämna din mejladress så mejlar jag på studs.

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s