Roliga bilder jag hittade i min telefon

Jag satt bara och kollade lite på bilderna i min telefon. Vissa av dem har jag säkert publicerat i bloggen, andra inte. Hursomhelst gjorde det mig på gott humör och jag tänkte dela med mig av det ena och det andra. I helt okronologisk ordning. Planen är att göra några sådana här inlägg kommande vecka. Bilden ovan är från Budapest där jag var i slutet av mars med min fina vän Daniela (jag hjälper henne med sociala medier litegrann så gå gärna in och avnjut some nice copywriting om ni vill, hehe). I sig är den kanske inte så märkvärdig men jag gillar den för att den påminner mig om känslan av att vara där. Himla mysig stad.

En till o-märkvärdig bild från en desto mer märkvärdig middag hos mamma och pappa någon gång i vintras/våras (märkvärdig i bemärkelsen att det väl alltid är fint och mysigt att träffa sina föräldrar <3). Jag visar den för att den är livets efterrättstips! Nämligen rysk yoghurt, rivet limeskal, hallon och blåbär. Smälter i munnen. Så himla gott.

Men vafalls, den här boken har jag ju redan tipsat om i bloggen. Japp men jag blev ändå så glad av att se bilden, alla de små fina sakerna i arrangemanget. Kaninen av Anna Grundberg, babushkan, pennskrinet.

Här är ett print av Malin Skogberg. Det bor på mitt nattduksbord.

Hem ljuva hem.

Här har jag tydligen fotat i början av någon av böckerna jag läst under våren. Väldigt bra citat.

Växter på kontoret vid Nytorget, där jag nästan aldrig är. Inte min chef heller, det har liksom inte blivit så riktigt. Men fint ändå!

Ibland äter vi middag hos vår vän Ammi i Farsta. Om man kikar in i hennes sovrum hittar man allt som oftast dessa gudomliga små varelser där, sida vid sida.

En gång i våras fick jag så här fin post! Art at its best.

Ibland har vi rithäng i mitt kök, jag och några andra ladies. (Innan någon undrar så är kexen så klart inte mina)

En gång åt jag lunch ensam mellan två göromål, på Sally Voltaire i Åhléns city, mitt favoritlunchställe av alla i hela Stockholm. Maten där är alltid bara så god och inspirerande.

En annan dag var jag på Forsbergs-elevernas examensmiddag. En stund, för sen fick jag springa till Gröna lund för att se Henrik Berggren. Det var en fantastisk upplevelse men min mobil hade dött så jag fotade bara med Jens mobil.

Nöjd med detta växt-arrangemang.

Jag är verkligen en skärmdumparnas människa, skärmdumpar konstant när jag sitter och scrollar instagram osv. Jag ska definitivt köpa minst en kruka av konstnären Katrin Moye. Visst är de drömmiga?

Lite kaffe på hotellets innergård i Berlin.

Att vissa får negativa associationer av mycket klotter, graffiti och klistermärken är för mig obegripligt. inget kan göra mig så glad som sånt här!

Urban Spree i Berlin = bästa platsen.

Jag suktade över den här affischen. Är en riktig print- och affischsamlare numera!

Jag har börjat rita små teckningar i A6 som jag tidigare skrev. Här är en av dem. Självklart tar jag med dem till Hornstulls marknad i helgen (om det regnar kommer jag dock inte åka dit alternativt åka hem igen).

Den här bilden påminde mig om att köpa ögonbrynsfärg alternativt boka tid för noppning och färgning av bryn. Mörka ögonbryn till blont hår är min grej.

Hoppas att ni blev inspirerade av denna lilla färgkavalkad.

 

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s