Ett knippe onsdagstankar och en osminkad selfie

Dagen har börjat med att jag tvättar, betar av mejl och jobb från min att göra-lista, har lyssnat lite på La Linda-podden Vad fan håller jag på med? medan jag springer upp och ner till tvättstugan och sånt. Har även sålt en teckning på morgonen, ändå bra jobbat att sälja en originalteckning lagom till frukosten liksom!

Och yes, det är sen gammalt att jag behöver en podd i mina öron även för små sträckor av tråkighet, som att gå ner och upp till en tvättstuga och stoppa in tvätt i en maskin. Sådana saker är tillräckligt tråkiga som det är, varför göra dem ännu tråkigare genom att inte lyssna på podd liksom? Snart ska vi städa hela lägenheten. I eftermiddag kommer nämligen Jens übergulliga systerdotter Aisha och ska hänga här med oss till i kväll efter middagen så till middag blir det sojakorv stroganoff med bulgur. Barnvänligt, tänker jag?

Jag ska även ta upp lite av mina barnböcker från källaren pga älskar barnböcker och det hoppas jag att hon också gör. Sist vi kom till Jens pappa förra veckan så sa Aisha typ så fort hon såg mig: ”Läsa bok” (hon är två och ett halvt). Känns som att jag har gjort ett mycket bra intryck om hon förknippar mig med denna aktivitet!

Har jag berättat att jag köpte lite neonfärgade papper, åtminstone några stycken? Så härligt att rita på dem, hittills har det blivit denna:

jessicaritar

Igår gick maten faktiskt ganska bra. Åtminstone bättre än senaste veckorna, och jag fyllde i i kaloriverktyget, det har ju annars gått lite knackigt sista veckorna. Kändes väldigt bra. Jag åt kebabspett med Paulúns grynblandning och fetaoströra till lunch och halloumisallad med linser till middag. Ska nu ta en måltid i taget och göra mitt bästa.

Igår var jag och tränade PT Small group på morgonen och hade inte varit på det på några veckor. Någon gång har blivit framflyttade pga förhinder hos PT:n och en gång var jag i Berlin. På bara några veckor märkte jag att jag inte alls var lika stark, knäppt att det kan bli så. Då har jag ändå styrketränat själv. Men det är väl ett bevis på att det verkligen funkar. Obs återanvänd selfie från några veckor sen.

Annars sitter jag febrilt och kollar på SMHI på vädret inför helgens marknad i Hornstull. Håller tummarna för att det blir uppehåll, än så länge verkar det väldigt osäkert. Nåväl, det blir som det blir!

Förutom detta har jag nog inte så mycket onsdagstankar, förutom sådant som rör praktiska bestyr. Som att börja städa nu. 

Vad tänker ni på?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ett knippe onsdagstankar och en osminkad selfie

  1. Binki skriver:

    Asså definitivt varsågod för osminkad selfie! Jag tycker dina ögon kommer mer till sin rätt utan eyelinern under ögat, det ser lite mörkt och stängt ut på smink-selfies. OBS såklart att du sminkar dig som DU vill och trivs! Bara en åsikt!

  2. J skriver:

    men gud va snygg klänning (eller är det en blus?) du har! Var hittar jag den? =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s