Små och stora saker jag tänker på just nu

Sommaren. Jag kommer att vara ledig hela juli. Vi ska till Berlin nästa vecka så även då blir det lite ledigt! När det gäller sommaren har vi inga särskilda planer förutom att vara både på mina föräldrars och Jens mammas lantställen. Det brukar ändå vara härligt för jag brukar mest rita och läsa och lyssna på poddar som en tok. Och så ska jag bada i sommar! Första utebadet på ca 13 år blir det då. Det här förutsätter förstås att Arturo har sällis, vi har redan en vecka fixad. Trots detta bök är det 100 procent värt att ha katt. ❤

Styrka. Jag har verkligen börjat känna mig starkare på sistone när jag tränar, vet inte om det är att Olgas pass är så pass effektiva? De är inte så mycket vid maskiner (lite men inte mycket) utan mer övningar där man aktiverar hela kroppen men också fokuserar på specifika muskler. Tror att detta är mer modern träning än att bara gå från maskin till maskin på gymmet. Pulsen hålls högre också i och med supersets (vila en minut emellan).

jessicaritar

Att rita och läsa. Mycket i mitt huvud handlar om konst, illustrationer, rita, läsa böcker. Häromdagen smet jag in på Matton och köpte några chockfärgade papper, det var roligt att rita på ett chockrosa papper! Så nu tänker jag på när jag ska sticka dit och köpa fler färger, haha. Funderar också på om jag ska göra fler prints och i så fall av vilka motiv. Visst följer ni mitt ritkonto @jessicaritar på instagram?

Tiden. Dessa oskyldiga växter på vår skänk får symbolisera att tiden går så himla fort, det tänker jag på jämt men på sistone ännu mer. Plötsligt är det maj, nyss var det januari, plötsligt är det 2017, nyss var det 2014, plötsligt är jag 32, nyss var jag 27. Fattar ej hur människor hanterar detta existentiella sorgliga faktum? Jag fattar inte.

Inredning. Japp, inredning tänker jag också på en del just nu. Vill fixa i ordning på balkongen, fler bokhyllor, vill ha en golv-stringhylla i vardagsrummet, ramar, ja, I could go on forever. Det är inspirerande tankar dock!

Henrik Berggren. Igår var jag och Jens och såg Henrik Berggren på Gröna lund och det var helt fantastiskt så jag lyssnar på honom medan jag skriver det här inlägget och känner att jag är så himla glad att jag fick uppleva den konserten.

Planering. I övrigt tänker jag på dagen. Idag ska jag jobba hemifrån, fota med min chef, beta av min att göra-lista och ha proteinkällor-matlag med en vän (vi ska alltså laga t ex kycklingfilé, färsbiffar, veggiebiffar och sånt att frysa in).

Vad tänker ni på?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s