Detta med maj alltså

jessicaritar

Jag är ju verkligen inte den första med spaningen att det alltid blir så mycket i maj varje år men i år har varit något slags rekord för min del. Därför har jag inte bloggat lika mycket som vanligt men nu blir det lugnare igen och jag kommer som alltid tidigare att köra 1-2 inlägg varje dag.

Idag har varit en helt underbar dag till exempel. Var och styrketränade hårt på morgonen, ett redigt Olga-pass med hög puls också. Sedan jobbade jag hemma och åt sojanuggets i wrap med massa grönsaker till lunch. På eftermiddagen sällskapade jag Jens på en grej och i väntan på det läste jag Elena Ferrante och planerade lite på ett kafé en stund. Hem igen för att jobba lite till, sedan iväg på examensmiddag för Forsbergs-eleverna som går ut nu. Jag lyckades med konststycket att inte äta för mycket trots att det var buffé, en eloge till mig själv!

Fick smita tidigare eftersom det var dags för att se min hjälte Henrik Berggren på Gröna lund. Det var en helt magisk upplevelse och jag är så glad att jag gick. Kom nyss hem och skrapade ihop ca 17.000 steg idag. En bra dag för kropp och knopp!

Hörs i morgon igen.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s