Den tjugoförsta veckan

Maj är en månad full av saker att göra för mig, men allra mest roliga saker faktiskt! Så här ser denna vecka ut:

IDAG: Mamma har varit här på lunch (halloumisallad med linser, en rätt jag åt jämt förut men nu ganska sällan!), älskar verkligen att träffa henne så det var fantastiskt mysigt och roligt. Vi promenerade även en timme och tiden flög förbi. På förmiddagen städade jag mest och sedan har jag jobbat med copyjobbet. När mamma var här köpte vi murgröna och hängde upp två amplar från TGR, alltså det blev så himla fint!

I MORGON: På morgonen ska jag på en workshop i rörlig bild för alla som bloggar på Bonnier. För mig som inte kan så mycket om rörligt men gärna vill lära mig ska det bli superkul. Efteråt har jag ett möte och sedan läkartid och därefter måste jag förstås hem och jobba med copyjobbet. På kvällen väntar ett till möte.

ONSDAG: Styrketräning på morgonen, sen måste jag hinna beta av massa jobb både med distansbreven (Forsbergs) och copyjobbet. På kvällen är det examensmiddag för Forsbergs-eleverna som går ut nu. Jag ska dit en sväng men måste sticka tidigare pga Henrik Berggren på Gröna lunch! Hoppas man får plats bara, även om man inte hinner komma tidigare.

TORSDAG: På förmiddagen ska jag bara läsa och ta det lugnt och ta en rask promenad. Sedan ska jag och min chef fota en sväng för vår ganska nya kund, Blank bottles. På bilden ovan agerar jag modell vid Färgfabriken med flaskan för några veckor sen, hihi.

Hur fin bakgrund liksom! ❤

Sedan ska jag och en vän ha mini-matlag hos oss och på kvällen kanske jag och Jens ska fika hos vänner.

FREDAG: På morgonen ska jag styrketräna, sen jobba med copyjobbet och kvällen är skönt planlös, kanske bara vara hemma!

LÖRDAG: Jag ska vara kattvakt till en liten gullig sak, styrketräna, kanske gå på långpromenad i vårt område med vänner och sånt.

SÖNDAG: Inte ett skvatt planerat. Senaste fyra helgerna har jag haft designmarknader med mina teckningar, loppis och massa sånt. Jag älskar sådant men det kan vara skönt med en helt ledig dag eller två också!

Det här blir nog en härlig vecka, jag har även planerat maten. På matsedeln står bland annat kesolasagne, frukostsmoothie, kycklingsallad, sojanuggets och köttbullar med pressad potatis.

Vad ska ni göra i veckan?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Den tjugoförsta veckan

  1. moa skriver:

    Hehe, hoppas du inte tänker göra lasagne på katten 🙂

  2. moa_mo@yahoo.com skriver:

    Roligt sammanträffande! 😁

  3. Anne skriver:

    Kommer du börj blogga en gång per dag snart vart lite inlägg ( jag läser alla på amelia och du har minst) var mer förut. Du kanske haft super super mycket att göra sista tiden, men känns som efter Budapest vart det mindre. Finns kanske tanke bakom det vet ej. Men jag gillar läsa dina inlägg 😚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s