Veckan som kommer

Det är något särskilt med maj, hur man än gör är det alltid väldigt mycket som händer just den här månaden. Det är roligt förstås! Idag ska jag sitta på Nobelberget marknad, ska sticka iväg om en stund. Nervös som tusan men det brukar ju bli bra! Det är i sådana här stunder jag önskar att jag hade körkort och bil, det hade blivit så mycket enklare än buss–>tunnelbana–>buss—> gå, med en tung Dramatenväska och påsar vid sidan, haha. Jag har tittat lite på veckan som kommer, det blir också en riktigt härlig sådan. Jag tänkte försöka ägna eftermiddagen i morgon åt att laga lite mat att frysa in, eftersom jag har känt mig lite ofokuserad med maten den här veckan.

Måndag: Jobba med copyjobbet på förmiddagen, laga matlådor på eftermiddagen, streetdance på kvällen.

Tisdag: Vi kanske ska trycka ett häfte på ett ställe, det tar väl typ halva dagen i så fall. På eftermiddagen ska jag promenera och jobba med copyjobbet + distansbrev och på kvällen äta middag hos mamma och pappa. ❤

färgglad_inredning Mitt favoritställe i hela lägenheten, bara som ett exempel på hur mysigt det kan vara att jobba hemma och få vara i sådan här miljö. ❤ Affischerna är så himla JAG. Älskar sådan här typ av konst.

Onsdag: Sjukgymnast på morgonen och styrketräna efter det. Sen ska jag åka till kontoret vid Nytorget (där jag bara sitter någon gång ibland) och ha två möten. Sen hem och jobba med distansbreven och fixa lite annat och sen på kvällen ska jag och Jens hälsa på våra kompisar på Söder och ta en fika där.

Torsdag: Matlag! Längesen sist så det är efterlängtat. Så i morgon räcker det om jag lagar matlådor så att det räcker till torsdag. Sen jobba med copyjobbet och promenera och på kvällen händer massa saker på samma gång, återstår att se vad som hinns med. Det är både vernissage för Forsbergs slututställning, samt två spelningar som jag och Jens skulle vilja gå på. På två olika ställen… Vi lär välja en!

Fredag: PT Small group på morgonen, jobb med copyjobbet och sen har jag inga planer men det kanske dyker upp något. Annars är det ju skönt att vara hemma också!

Lördag: Jag ska sitta på loppis i Årsta med min vän Stephanie!

Söndag: Styrketräna på morgonen, sen kanske gå på Beckmans slututställning och definitivt gå på Seriefestivalen på Kulturhuset. En höjdpunkt för mig varje vår pga så himla mycket fina fanzines och sånt!

Var det inte en alldeles ypperligt härlig drömlivsvecka jag har att se fram emot? Mitt mål för veckan är att klara att hålla mig prick inom min kalorimängd varje dag. Det får bli mitt huvudfokus helt enkelt! Jag tänkte berätta lite här hur det går! Mitt andra mål är att försöka hinna ta mig till läkaren pga utslag som jag aldrig tar tag i men jag kanske prokrastinerar det till veckan därpå, som är mycket lugnare.

Vad ska ni göra i veckan?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Veckan som kommer

  1. Elin E skriver:

    Har någon sorts abintion att söka 10 jobb i veckan som kommer och invänta besked om jobb som jag har sökt via en rekryteringsträff på en arbetsförmedling i solna( själva rekryteringsträffen var inne på af) annars försöka hålla igång med promenader och lite styrketräning i gymmet i källarplanet i huset där jag bor har varit slarvig med det. fira min pappa och min systers älsta son som firar tillsamans i år hemma hos systern( min och syrrans pappa fyller 65 och systersonen 10) skall läsa ut några böcker också som blivit liggande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s