Om det inte vore för bloggen

Jag har tänkt senaste dagarna på vad bloggen har gett mig, hittills. Och inser att den på många sätt har förändrat mitt liv!

Om det inte vore för bloggen skulle jag kanske inte ha lärt mig att laga mat, hålla en vikt, träna regelbundet under lång tid, våga prova nya livsmedel som jag inbillade mig att jag inte tyckte om förut. Jag skulle inte ha vågat prata om att vara tjock osv utan fortfarande gått och skämts och mått skit över det (och det gör ju ingenting bättre). Jag skulle inte ha vågat prata om skämmiga saker som att inte kunna äta socker, inte våga bada, ätstörningar, katastroftankar osv osv. Jag skulle ha burit allt det där inom mig som en tyngd. Jag skulle kanske inte ha vågat visa någon ny bild sen tre år tillbaka. Än mindre le på bild.

Bloggen har gjort mig modigare, gladare, starkare (både fysiskt och psykiskt tror jag), och lärt mig massor om vad en livsstilsförändring kan innebära kontra vad jag i min knäppa hjärna trodde att den innebar förut. Och så har jag fått massa bra tips, fantastiska kommentarer, härliga recepttips, boktips, serietips, poddtips som berikar mitt liv varje dag.

Alltså bara för att nämna några saker. Och om det här låter som ett farväl så är det inte det, bara en liten sekund av reflektion mitt i allt bloggande.

Så fint alltihop! Det tänker jag på fredagskvällen medan jag ihärdigt försöker ignorera att jag typ redan har börjat få träningsvärk från morgonens PT Small group…!

Hur mår ni och vad tänker ni på nu i kväll?

Annonser
Det här inlägget postades i Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Om det inte vore för bloggen

  1. Katarina skriver:

    Men exakt! Bloggande ger så himla mycket. Dokumentation, utveckling, vänner. Ja you name it! :=)

  2. moa skriver:

    Härligt! Och så får vi läsare ta del av din inspiration och klokskap också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s