Drömmig vecka

Den här veckan är ganska drömmig. Och tiden springer, som den alltid gör!

Igår var ju en allmänt härlig dag med lunch på Farbror Nikos och skoköp och 18.000 steg och styrketräning och sånt.

Idag har jag varit och ritat hos en superfin bekant, det var kul och annorlunda, jag har aldrig ritat med sådana ritövningar förut! Jag är ju väldigt van vid det när det kommer till skrivande men insåg att det inte gick lika lätt med teckningar. Men det var superinspirerande. Sedan hade jag möte med min copyjobbschef och sen tog jag och Jens ner hans tavlor från Larrys corner. På kvällen har jag bara betat av en lång att göra-lista. Hoppas orka sticka ut på en promenad sen, annars får jag köra ett onlinepass eller bara städa, haha, det är ju också motion.

I morgon ska jag styrketräna, jobba ett gäng timmar, gå till sjukgymnasten, promenera och träffa en vän som jag umgicks med jämt förut men nu faktiskt inte har träffat på många år! Vi ska fika och äta tidig middag på ett av mina favoritkaféer. På kvällen ska jag nog bara läsa och chilla. Det blir en bra dag tror jag. Till lunch ska jag äta parmesanköttbullar och till middag väljer jag någon sallad på kafét.

På torsdag ska jag promenera, jobba massa timmar och fota med min chef, förbereda ännu en marknad ❤ (yay!), sen kommer en bekant hit och fikar och ska ta sticklingar av palettblad.

På fredag är det PT Small group, och så ska jag fika med ännu en bekant och jobba många timmar (alltså hemifrån så det är ju ändå så himla mysigt) och på kvällen kanske vi hälsar på hos vänner, har inte planerat något än. Vilket också är skönt!

På lördag kanske vi ska gå på Konstfacks slututställning. Jag ska också promenera och sedan är dagen tom som ett ljuvligt ark papper. Vi får se vad vi hittar på! Läsa står högt på priolistan just nu, hehe.

På söndag är det marknad för mig igen, det är helt klart min grej med marknader. Ett mål är att göra det så ofta jag bara kan framöver. Jag får babbla med folk, träffa massa inspirerande personer och sälja teckningar på en och samma gång. Som en dröm. Denna gång är det på Nobelberget, kom gärna förbi och säg hej!

Ja det är väl min vecka på ett ungefär. Känns som en lagom dos fullt upp och lagom dos fritid. Härlig blandning av umgänge och jobb osv.

Vad ska ni ha för er i veckan?

 

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s