En typiskt bra måndag

Idag har jag haft en väldigt lyxig och drömlivsaktig måndag. Det innebär att jag kommer behöva jobba lite extra onsdag, torsdag, fredag (för i morgon har jag också en ganska lyxig dag framför mig) men det får det vara värt ibland! Dagen började med att jag åt frozen banana yoghurt och kollade på senaste avsnittet av Skam på SVT Play. Sedan snörde jag på mig skorna och gick ut i en härligt krispig novembermorgon – i maj. Promenerade raskt i en timme med Filip och Fredriks podcast i lurarna, visst har ni inte missat att de poddar på svenska nu igen? Me like.

När jag kom hem åt jag ett äpple och en morot, sen stack jag iväg. Jag hade nämligen bestämt mig för att köpa skorna på bilden ovan! Jag köper väldigt lite kläder, tror jag, jämfört med de flesta. Och dessa hade jag verkligen bespetsat mig på pga SÅ fina. Så jag åkte till & Other stories på Biblioteksgatan (och blev lite arg för att de bara har kläder upp till storlek 42, en 44 kunde de kosta på sig tycker jag) för första gången och slog till på dessa. Sedan möttes jag och Jens upp vid Slussen och åt lunch på Farbror Nikos. Jag åt caesarsallad med yoghurtbaserad dressing och Jens åt moussaka. Därefter promenerade vi upp på Söders höjder och gick till ett antikvariat vi älskar (Hundörat) och sedan åkte vi hem.

På eftermiddagen jobbade jag med copyjobbet i några timmar.

Sedan åt vi torsk med pestotäcke och kikärtspasta till middag. Därefter var jag och styrketränade. Jag är så otroligt stolt för idag har jag följt min matplan till punkt och pricka och det känns himla bra. Ska fortsätta så här nu, en dag i taget.

Plus: Hur ofta går man 1,2 mil och 39 våningar på en dag liksom? Eller ok vissa kanske gör det för jämnan men jag brukar mer hamna runt 9-11.000 steg per dag. På kvällen efter träningen har jag läst lite i Elena Ferrante och hängt på instagram. Så glad att fler och fler upptäcker och köper mina teckningar och prints. 😀

Vad har ni gjort idag?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En typiskt bra måndag

  1. Maria skriver:

    Tack för en läsvärd blogg! Vad heter träningsappen du visar bild på (med steg och trappor)?

    • Jessica Johansson skriver:

      Tack för fina ord! Det är en app som heter hälsa som finns automatiskt i min iPhone 6 🙂 superbra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s