Ny skjorta, marknadsdags och jag igår

Idag sitter jag på marknad på Cyklopen i Högdalen. Ta tunnelbanan ut dit, vettja, det är ett härligt ställe. Huset är supercoolt, de har till och med ett litet bibliotek där till exempel. Jag har med mig mina originalteckningar, prints, ett par ex av mina romaner osv.

Igår kom Henrik Berggrens nya skiva Wolf’s heart – fast tre låtar släpps nästa vecka också har jag hört. Anyhow, bara lyssna, så himla bra. Mina tonårs stora hjälte.

Igår köpte jag den här fina skjortan/blusen på Monki fast jag egentligen inte hade råd, men jag hade sett den på deras hemsida och kände att jag bara måste ha den. Ska ha på mig den på marknaden idag!

Igår var jag, Helena och Ellinor ute och åt middag tillsammans på den libanesiska restaurang Underbar på Drottninggatan och drack lite vin. Så himla himla himla fina människor. ❤ Jag dricker ju vin seriöst en-två gånger per ÅR så min skalle är lite förvirrad idag, haha. Några alvedon och sen off I go.

Hoppas att ni får en fin lördag.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ny skjorta, marknadsdags och jag igår

  1. anne skriver:

    Vilken tid börjar det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s