3 bra serier just nu

BIEn tanke jag ofta har: Tänk all den tid jag skulle ha om jag pausade från serier igen. För jag har pausat förut, många månader ibland (och bara sett någon serie med Jens där man aldrig kollar på flera avsnitt på raken och där det därför aldrig blir sådan massiv tidsåtgång). Sen bara: Nä. Det blir nog en seriepaus snart men inte just nu.

SKAM säsong 4 är i full gång. Visst kollar ni? Jag började följa den norska sajten men slutade pga gillar att ha ett helt avsnitt att se fram emot, som jag inte redan har sett klipp av liksom.

BIG LITTLE LIES på HBO, om någon inte har hunnit se den än, gör det. Sjukt intressant och bra serie med många lager som man brukar säga. Plus: Reese Witherspoon och Nicole Kidman, kul med serier med stora namn. Även om jag gillar att alla serier inte är sådana.

THE HANDMAID’S TALE. Så otroligt skickligt gjord dystopi. Mastig som liksom en tung efterrätt men ändå så värd att se. (Jag tänker att ni kan googla för själva infon så idag bara tipsar jag lite!).

Kollar även på senaste säsongen av Blacklist och senaste säsongen av Breaking bad-spinoffen Better call Saul. Och Girls sista säsongen har ni redan sett väl? Tänkte väl det!

Vad kollar ni annars på för serier nu?

 

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 3 bra serier just nu

  1. Anna skriver:

    Kan du tänka dig att jag tittar på Gossip Girl. 🙂 Tittar även på Suits, Skins, Broadchurch och Buffy the Vampireslayer (yayyy!). Är en veritabel omnivore. 😀

  2. Szofia skriver:

    Har precis sett klart Mr Selfridge på Netflix, urbra! Många starka karaktärer, både kvinnor och män! Nu börjar jag på Las Chicas del cable, också Netflix, tänkte att det är bra spanska-träning. Plus Skam, såklart, och Riverdale. Förresten, se 13 reasons why. Tror du skulle gilla den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s