Planer inför veckan (mat, träning, vardag)

Okej, ny vecka, nya tag som man brukar säga! Idag har jag hunnit jobba lite (men bara lite, det är trots allt röd dag), handlat lite och betat av de jobbigaste punkterna på att göra-listan för dagen. Så här ser veckan ut:

Idag: Jag är dålig på det där med att demonstrera så planen är att fixa och dona här hemma och rensa efter bästa förmåga. Ska även läsa vidare i del tre av Elena Ferrantes romanserie. Eventuellt styrketräna i kväll, annars kör jag den gången på torsdag. Promenera, posta beställda teckningar. Till lunch har jag nyss ätit en matlåda med köttfärssås och kikärtspasta. Till middag blir det stekt lax med quinoa och edamamebönor.

Tisdag: Styrketräna, sjukgymnasten, jobba med copyjobbet, promenera, jobba med distansbreven för Forsbergs och sen hoppas jag hinna läsa och lägga ut saker till försäljning och sånt. Och uppdatera min onlinebutik lite.

Onsdag: Möte med min copychef i Hornstull och sen jobb för henne. På eftermiddagen ska jag till Danielas härliga ateljé och hänga och kanske rita! Ska förstås även hinna med en promenad.

Torsdag: Jobba med copyjobbet, kanske gå på Cardigans på Gröna lund, promenera.

Fredag: Styrketräna, copyjobb, kanske jobbdejt med en fin bekant (dvs att sitta tillsammans på kafé och jobba med varsitt jobb) på kvällen ska jag ut och äta med Helena och Ellinor.

Lördag: Jag ska sitta med mina teckningar och prints på Handkraft kvinnokrafts marknad på det alternativa kulturhuset Cyklopen i Högdalen, kom dit, det blir kul!

Söndag: Kanske gå på Marianne Lindberg De Geers utställning på Färgfabriken, sova, promenera, vara ledig.

En enkel och vardaglig men himla fin vecka, det behöver ju liksom inte vara så mycket mer än så här.

Maten: Jag ska verkligen keep it simple den här veckan! Har planerat maten i Olgas PT Online-verktyg och kommer köra superbasic där jag dels utgår från de proteinkällor jag har i frysen och dels lagar enkla men bra rätter i stil med köttbullar med pressad potatis eller torsk med pesto och linspasta. Fokus måste bara vara på att klara det och inte äta för mycket och då får det inte vara krångligt.

Vad ska ni göra i veckan?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Planer inför veckan (mat, träning, vardag)

  1. Madde skriver:

    Jag kommer jobba idag fram till i morgon bitti då jag ska handla och börja storstäda hemma. Jobbar på torsdag dag och sen fortsätta städa hemma på kvällen. Fredag ska jag hjälpa min dotter att flytta, lördag babyshower för nästa dotter ( bara hon inte läser hihi ) och på söndag ska jag på fotboll med en brukare. Är så roligt då man kan ge de man jobbar med lite kvalitetstid och att man har en chef som gärna sätter in mig extra för att kunna göra det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s