Så såg jag ut i helgen (och så gick det)

Jag har haft världens drömmigaste helg på Designmarknad Sthlm på Färgfabriken. Alltså det passar mig verkligen att sitta på marknad så här, men att det ändå är lite mer uppstyrt än loppis! Jag har ju suttit en del på loppisar och sålt grejer och kommer göra det en gång igen i maj och gör det gärna någon gång ibland men designmarknader – I love it! Ska verkligen försöka göra så mycket av den varan jag bara kan. Igår hade jag prickig blus och o-fönat hår (vilket gör det lite självlockigt första dagen efter tvätt).

Något sådant. Här satt jag på soffkanten för att få med lite tavlor, haha!

Så här såg jag ut idag med min fina nya bomberjacka-tröja från Indiska. Alltså det var såååå många bra utställare på marknaden så jag hade kunnat köpa hur mycket som helst om ekonomin tillät! Förresten har jag nu prints av 19 olika motiv, de finns inte i min webbshop än men både på instagram och facebook!

Min bekanta Mia-Maria Lagerman var där med sina fantastiska retrosmycken som jag ju har ett gäng av!

Hon hade byggt upp så himla fint i sin monter. Följ henne på Instagram och köp hennes smycken här.

Jag lärde känna en otroligt härlig och inspirerande person i helgen, som hade bordet bredvid mig. Nämligen flugfeber. Alltså i förrgår hade jag inte en tanke på att bära fluga men nu helt plötsligt vill jag införskaffa massa skjortklänningar och bara GÅ LOSS. Så otroligt fina flugor, handgjorda och unika! (nä jag är inte sponsrad, bara nyfrälst!) Följ Flugfeber här på instagram.

Vid nästa bord stod Maria Johansson med dessa fantastiska skapelser! Jag blev så sugen på att köpa en sådan där telefonskiva-brosch, men får avvakta lite med det. Här hittar ni henne på instagram.

Jag har haft helt fantastiska dagar på Färgfabriken och har fått massa nya idéer på vad jag vill skapa, bland annat att rita på koppar. Somnade åtta igår kväll och sov till sju i morse, haha! Det lutar åt samma idag. Kommer blogga för fullt i veckan i stället!

Hur har ni haft det?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s