Halvdöd men heltaggad

Så lugn som Artan var tidigare idag när han puttade ner lite saker från mitt skrivbord och la sig mitt på ett ritprojekt jag håller på med med tassen utanför själva bordet (!) – så lugn har jag inte riktigt varit idag.

I morgon och på söndag är det ju nämligen Designmarknad Sthlm och även om jag har förberett det mesta så var det ändå hundra saker kvar att fixa varav jag plockade ihop de sista för… två minuter sen! Det blir nog bra ändå, det blir ju oftast det!

I morgon bitti ska jag duscha, tvätta håret, sminka mig en masse, välja kläder, komma ihåg att packa lunchsalladen och två mellanmål och sen tar jag nog en taxi. Hoppas att vi ses där!

*

Annars har jag varit på PT small group i morse, jobbat med copyjobbet, fått hjälp av pappa med deklarationen, postat beställda prints, hjälpt Jens att hänga tavlor inför hans vernissage i morgon, ätit köttbullar med pressad potatis bland annat osv. En fullspäckad dag. Trots att jag är halvdöd just nu så är jag himla peppad och hoppas att mina teckningar och prints får flytta till massa nya hem i helgen.

Nästa lördag ska jag sitta på en till marknad, den gången på det överballa kulturhuset Cyklopen i Högdalen med massa andra kreativa damer. Blir också kul!

*

I helgen kommer jag varken hinna träna eller promenera eller laga mat men ska ändå försöka äta bra på marknaden.

Hur har ni det? Vad ska ni göra i helgen?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s