9 inspirerande instagramkonton (på helt olika sätt)

Idag tänkte jag tipsa om hela 9 inspirerande instagramkonton, jag kan ha tipsat om något tidigare men sådant brukar jag alltid försvara för mig själv med att internets minne är kort så det är lugnt. Ok, nu kör vi!

#1. femart.se Ett nystartat konto med massa olika fantastiska kvinnliga illustratörer. Ni bara måste följa, här.

#2. pleasantcats. Ni vet sådana där stunder när allt man behöver är supergulliga kattbilder och kattfilmer? Då är det mysigt att följa ett konto som pleasantcats.

#3. tinysplendor. Jag får aldrig nog av härliga och inspirerande konstkonton. Alltså verkligen aldrig, det är det bästa med instagram tycker jag, att kunna upptäcka pyttesmå fanzineförlag i ett helt annat land eller konstnärer man aldrig skulle ha hört talas om annars! T ex tinysplendor.

#4. vaxtgaris. På växtgäris instagram-konto delas härliga växtbilder hemifrån olika personer som är medlemmar i fb-gruppen. Så himla härligt växtkonto helt enkelt, kolla här!

#5. katrinwiehle. Ännu en sådan där ljuvlig konstnär som jag blir alldeles nipprig av inspiration av!

#6. fornandera. Åsa Fornanders konto är inspirerande på ett helt annat sätt än övriga, nämligen inom träning och att vara aktiv och gå på dans och sånt. Inte sämre, bara annorlunda! Precis som i sina klasser förmedlar hon sådan glädje och pepp!

#7. lilianbackman.se. Nyligen tipsade jag om Lilian Bäckmans fantastiska bok Tre feministiska sagor, kolla här. Jag vill även tipsa om hennes instagramkonto, massa fina illusar i helt egen stil. Här.

#8. jessicaritar. Här är jag lite förmäten och tipsar om ett av mina egna instagramkonton (jag har ju tre, I know, det är galet), mitt eget ritkonto. 😀 Uppdateras inte riktigt varje dag men målet är några inlägg om dagen. Hursomhelst, massa teckningar där!

#9. nievesbooks. Sist ut idag blir det härliga fanzine-förlaget Nieves books, kolla deras hemsida också. Där kan man bläddra i massa fanzines och få inspiration overload!

Den som fortfarande inte har fått nog kan ju gå in och titta på vilka jag följer på mitt vanliga konto, jessicaosv. Där finns flera hundra sådana här typer av konton!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Instagramtips. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s