Dagen som gått och veckan som kommer

Idag har också varit en härligt ledig dag, precis som igår (minus lite katastroftankar som mörka kraxande kråkor ovanför mitt huvud).

Jag gick upp tidigt, gjorde frozen banana yoghurt, kollade på serie. Satte mig i soffan och ritade lite kylskåpsmagneter på magnetpapper inför nästa helgs designmarknad på Färgfabriken. Sen snörade jag på mig skorna och tog en rask promenad i någon timme. Lyssnade på poddar. Jag har faktiskt haft riktigt maxade podd-dagar idag och igår, älskar det. Filip och Fredrik, En varg söker sin pod, Lilla drevet, Dilan och Moa, Alex och Sigge, Raseriet – alla mina favoriter! Åt en propud med lite hackad sötmandel till mellanmål. Fixade och plockade och planterade några sticklingar och småstädade.

Så småningom var det dags för lunch, då åt jag detta i fullkornswraps. På eftermiddagen åkte jag och Jens och fikade hos vänner på söder, jag åt mandlar och banan där till mellanmål. Vi gapskrattade och babblade loss innan det var dags att åka hem igen. Till middag lagade jag ett Olga-recept (precis som wrapsen ovan) på korvstroganoff med sojakorv och turkisk lättyoghurt i stället för ryggbiff (som i receptet) och grädde (som man brukar ha i stroganoff). Nu på kvällen ska jag städa de tråkiga bitarna och kanske läsa eller kolla på något med Jens.

Tänkte också berätta lite på ett ungefär om min kommande vecka, det händer mycket kul!

Måndag: Sjukgymnast, mamma kommer hit på lunch, promenera, jobba hemma med mitt copyjobb, kanske beställa prints på ytterligare ett par av mina illusar inför nämnda marknad från tryckeriet, gå och dansa streetdance.

färgglad_inredning

Tisdag: Styrketräna, träffa pappa och fixa lite grejer, jobba många timmar och ha möte med min chef i copyjobbet (på Influencers of Swedens mysiga kontor nära Nytorget), promenera, jobba med Forsbergs distanskurs i copywriting, läsa och chilla <—- det där sista ingår, om än en liten stund vissa dagar, i alla mina dagar!

 

Onsdag: Promenera på morgonen, ha planeringsmöte med min vän aka smyckesskaparen Daniela och äta lunch hos henne (tror jag haha), jobba hemma med copyjobbet hela eftermiddagen, kanske gå på ett möte med dotterbolaget sthlm på kvällen om jag orkar (fast jag kanske inte orkar eller hinner eftersom jag måste förbereda marknaden), då vi ska göra det första utskicket i ett fint projekt, se info här.

jessicaritar

Torsdag: Jag ska till Tullinge och hälsa på på bibblan där jag jobbade förut och även luncha med en före detta kollega där. På morgonen ska jag styrketräna och jobba med copyjobbet och även på eftermiddagen. På kvällen ska jag och Jens gå och se Ossler på Debaser strand!

Fredag: Bloggträff på Bonnier tidskrifter på morgonen, styrketräna, jobba med copyjobbet, promenera, förbereda marknaden!

Lördag: Designmarknad Sthlm hela dagen med mina teckningar, hoppas att ni kommer! Efteråt ska jag skynda till Jens vernissage och release även om jag bara hinner vara med typ en kvart hehe. Sen lär vi åka hem och vila.

Söndag: Designmarknad Sthlm igen hela dagen. Det blir kul!

Maten: Jag har planerat min mat till och med fredag. Ska äta sådant som till exempel köttbullar med pressad potatis, linsgyta, kvarg, gröt, lax med edamame och quinoa, morots- och halloumibiffar med kyckling och matvete och hummus, frukt och sådant färgglatt och smarrigt!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagen som gått och veckan som kommer

  1. cecilia skriver:

    Jessica – jag sökte lite snabbt men hittade inte – hur är det nu igen du gör din frozen banana yoghurt? ser SÅ gott ut! jag behöver lite alternativ till mitt glas kefir och fruktsallad… :/ Tack för bra blogg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s