W H O R U N T H E W O R L D ?

Häromdagen skrev jag en liten fin facebookuppdatering som jag tänkte dela med er. Jag hade en googlehittad bild på Lena Dunham också:

Jag är så glad att jag får leva just nu i den här tiden. Med poddar som Dilan och Moa och En varg söker sin podd och Raseriet. Med serietecknare som Liv Strömquist och Ester Eriksson och Lisa Ewald och Nanna Johansson och Klara Wiksten. Med serier som Girls (Lena Dunham på bilden) och Skam. Med författare som Sara Stridsberg och Karolina Ramqvist och Emma Cline och Kristina Sandberg. Med instagrammare som Stina Wollter och Charlotta Björck. Med slutna facebookgrupper där det bara är kärlek och gemenskap varje dag. Det är så himla mycket som händer och som stärker mig varje dag och har stärkt mig enormt mycket senaste åren. Det gör mig liksom lite lycklig i magen.  Det får man inte glömma i tider av terror och Trump och rasistiska partier i riksdagen. Man får inte ignorera det hemska, man måste kämpa emot det på det sätt man orkar och kan, men man kan få kraft av positiva saker som händer.

Jag tänkte också tipsa om det här klippet med 73 frågor till Lena Dunham. Så fantastiskt att få se Lena Dunhams hem. I övrigt känner jag att jag ska bli bättre igen på att dokumentera min vardag här i bloggen och börja med två inlägg om dagen igen. Fota vad jag har på mig, vad jag gör, berätta oftare hur det går med allt, skriva om tjock-grejer och ja, ni fattar, tillbaka till som det brukar vara här helt enkelt. Tänkte göra det i måndags men då fick jag någon ganska jobbig light-matförgiftnings-grej som liksom lade ett lock på planerna. Börjar nog på måndag igen med två om dagen. Vad vill ni läsa om? (Annars hittar jag på något ändå, så no press!)

*

Hjälp, nu fick jag höra lite mer om det som har hänt i Paris. Ska sätta mig och bevaka nyheterna. Usch, så mycket hemskt hela tiden.

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till W H O R U N T H E W O R L D ?

 1. moa skriver:

  Kul om det kommer fler inlägg! Jag gillar såna där vardagsgrejer som du nämner. Toppen med dagens outfit och selfies från nån som man kan identifiera sig med också! 🙂

 2. anne skriver:

  Kul höra hur det gått med viktnedgången när du räknat kalorier rätt bra tag?

  • Jessica Johansson skriver:

   Nja jag gjorde ett uppehåll bl a i Budapest och i början av denna vecka hade jag matförgiftning. Jag har inte gått ner något och skrev nyligen att jag får se när jag börjar lägga ut det här igen 🙂 men tänkte lägga ut lite matdagbok eventuellt i dagarna! Hur går det själv?

  • Anne skriver:

   Jag har egentligen gått ner allt jag bestämde mig för började typ samtidigt som du började blogga här. Gått ner 30 kg. Varför vill du inte skriva om nåt som varit väldigt stor del utav bloggen samt dina mål ditt främsta fokus var väl vikten enligt dig? Du skrev så gärna när du gick ner och när du inte går ner vill du inte undrar bara lite hur du tänker där av nyfikenhet bara.

   • Jessica Johansson skriver:

    Jag har valt att göra uppehåll med det för att jag upplevde att det blev en hetsig stämning i kommentarsfältet och det är inget jag är intresserad av att bidra till. Plus att min livsstilsförändring är så mycket mer än bara vikten. Plus att jag blir omotiverad av att känna mig pressad och stressad av att få detaljtyckanden om hur det går för mig. Jag kanske börjar publicera min vikt här igen varannan vecka men har inte bestämt mig än. Sen kanske jag slutar publicera den igen. Försöker liksom gå på magkänslan, hopps att du förstår. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s