KROPPEN DIN TRENGER POTET

jessicaritar

Obs! Det här inlägget innehåller reklam för mitt eget företag 😀 

Jag har så himla länge velat göra prints och sälja. På fint papper. Min plan har hela tiden varit att sälja original till låga priser (5-700 kronor) men också prints (för 100-200 kronor). Och nu är det så! Tillåt mig att presentera mina prints! (Innehar F-skatt)

Det ovan är i A4 och kostar 120 kronor. Citatet kommer från SKAM, fjärde säsongen kommer ju nu, tjoho! Kroppen din trenger potet är ett av mina favoritcitat och jag ska sätta upp denna själv i köket. Som en påminnelse om att aldrig mer köra extrema kosthållningar och alltid vara snäll mot mig själv!

jessicaritar

Den ovan är också i A4 och kostar 120 kronor.

jessicaritar

A4, 120 kronor.

jessicaritar

Vi måste höja våra röster är i A5. 120 kronor.

jessicaritar

Kent-citat! A5, 120 kronor.

jessicaritar

Jag håller tamigfan aldrig käften. A5, 120 kronor.

jessicaritar

Queen of fucking nothing, A5. 120 kronor.

jessicaritar

Många flickor. A4, 120 kronor.

jessicaritar

Plantlady. A4, 120 kronor.

jessicaritar

Edith Södergran-citat. A4, 120 kronor. Jag kommer även göra en variant i färg, med massa olika blandade färger, för samma pris.

jessicaritar

Mota bort det mörka. För just det här motivet kommer jag att skänka alla intäkter oavkortat till hjälporganisation pga terrorattacken i fredags. Man får betala från 50 kronor och uppåt, valfritt belopp. A4.

jessicaritar

Blomdamer, A4, 120 kronor.

jessicaritar

Många fina ladies, A4. 120 kronor.

jessicaritar

Jag ska bara bygga mitt imperium. A4, 120 kronor.

jessicaritar

Rage, rage. A5, 120 kronor.

jessicaritar

iPhone, A5. 120 kronor.

Vill du beställa ett eller flera prints? Då kan du mejla mig på jessicajohansson85@gmail.com eller skicka dm (lättare tycker jag) via mitt ritkonto på instagram eller teckningssida på Facebook. Skriv vilka du vill köpa, om du vill betala till swish eller bankkonto och din adress så löser vi allt på ett kick!

Vill du hellre köpa mina originalteckningar, kolla i onlinebutiken (printsen finns inte där än). Det här känns så himla kul för mig!

 

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Teckningar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till KROPPEN DIN TRENGER POTET

  1. Eva Forsberg skriver:

    Så sugen på citatet av Edith Södergran, väntar spänt på att få se i färg!

  2. JEANETTE skriver:

    Du är så sjukt bra att jag bara vill ha ALLT som du producerar öht ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s