Dagen efter ritade jag en teckning och gick på marknad

Ja, hörni. Förr eller senare ska jag börja blogga om annat också igen men just idag känns det inte som att jag vill det. Kanske att jag i morgon bloggar om böckerna jag läste i mars och maten jag vill äta nästa vecka. Vi får se.

Jag valde att sätta en fredsduva på min profilbild idag på Facebook i stället för svenska flaggan. Jag tänker väl att fred och kärlek och ljus är bättre argument än nationalstaten, även om jag absolut respekterar och förstår dem som vill ha svenska flaggan också, som liksom en tribute till vårt öppna samhälle och att den här händelsen inte ska få förstöra det. Tyckte duvan var fin hursomhelst.

jessicaritar

Idag på förmiddagen scrollade jag bara mina flöden, följde olika liverapporteringar, funderade. Vaknade jättetidigt i morse och gick upp och åt frukost och drack kaffe men sedan gick jag och la mig och somnade igen. När jag vaknade hade jag drömt helt fruktansvärda mardrömmar om terrorattack, död, panik. Vaknade och storgrät faktiskt, himla läskigt.

Det gick över efter en stund och sedan lyssnade jag på Alex och Sigges podcast och ritade teckningen ovan. Som en påminnelse om att vi inte ska låta de mörka krafterna vinna i det här. Tänkte kanske erbjuda den som print för symbolisk summa men får fundera lite till.

Egentligen skulle jag ha suttit på Designmarknad Sthlm idag men det blev inställt. Vi ville ändå ta oss ut och vara bland andra människor så vi åkte på marknaden på Cyklopen i Högdalen, ni vet det alternativa kulturhuset. Så fin och bra plats och vi träffade ett helt gäng olika personer vi känner. Det var jättefin och varm men lågmäld stämning där. Jag köpte ett vykort av femkonst och Jens köpte en fin ”gubbkeps”/hatt.

Livet fortsätter ju liksom även om mitt hjärta blöder för min stad. Hur har ni det? Vad har ni gjort idag?

Annonser
Det här inlägget postades i Personliga reflektioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s