I katastroftankarnas klor (ditten och datten)

Idag är jag i katastroftankarnas klor och orkar därför inte blogga så långt eller avancerat som jag kanske först hade tänkt. (Nej jag vill absolut inte gå i KBT och ja det går över och nej jag gör mig inte till ett offer, puss osv ni som hade tänkt skriva så). Men lite smått och gott:

 • Kom hem från Budapest igår kväll. Budapest var en himla trevlig och mysig stad, kommer berätta lite mer om det i några inlägg i dagarna. Jag åt för mycket men inga sötsaker så jag är inte triggad att fortsätta äta mycket. Därmed kommer jag inte älta det mer har jag bestämt, tror det blir bra!
 • I morgon fyller jag 32 år. Planen är att gå på Moderna museet på dagen och hänga med Jens och sen äta middag hos mamma och pappa på kvällen. Lugn och mysig födelsedag med människorna jag tycker om mest. Det känns fint.
 • Ryggskottet är kvar men i morse var jag på PT small group, det är ju ändå bra att röra på sig. Det har gått två veckor nu. PT small group hjälpte inte kan jag meddela, nu vet jag det också hehe. Ska åtminstone till sjukgymnasten nästa vecka så till slut blir det bra!

Det får räcka så just idag. Hur har ni det? Vad har ni för er?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till I katastroftankarnas klor (ditten och datten)

 1. Katarina skriver:

  Hua för ruggskott! Jobbat, jobbat, jobbat.

 2. Lina skriver:

  Grattis Jessica!!!
  (Jag känner inte dig, men har läst bloggen i flera år och tittar in här hos dig ofta).

  Ibland mår man dåligt men idag ju en ny dag så kanske är det lite bättre nu?

  Ser fram emot att läsa om din resa.

 3. Maria skriver:

  Grattis så här i nästan efterskott. Hoppas du haft en trevlig dag.

 4. Madde skriver:

  Tror inte man ska tänka för mycket om man åt lite mer än man borde på semestern. Det kallas livet, och i slutändan gör det varken till eller från. På en träningsresa sa en att lev nyttigt 80% så kan man unna sig det man vill 20%. Tror det är en bra balans och tänker mycket på det. Tyvärr är det tvärtom för mig just nu och då syns det hihi,
  Lycka till.

 5. Agneta skriver:

  Grattis xxxxx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s