Idag bär det av!

Jag packar verkligen ”like a man”. Bara fram med skiten och ner i väskan, haha. Skönt när det är klart. Så här såg det ut igår kväll, nu är det nog ändå lite mer ordning.

Så jag kommer inte, som förr om åren när jag reste eller gjorde något utöver det vanliga, gå helt bananas med maten i Budapest. Det blir ju liksom inte en roligare resa för det och känns dessutom inte särskilt konstruktivt, plus att det blir jobbigt när man kommer tillbaka till vanliga livet. Jag ska försöka välja så bra mat som möjligt nästan hela tiden och inte gå loss. Jag fyller år på lördag (yes, ”aprilskämt”) så på onsdag ska jag och min vän äta födelsedagsmiddag i förskott. Då dricker jag nog något glas vin (vilket sker typ två gånger per år så jag känner på mig att ett glas räcker, hihi..!). Kommer heller inte vara stenhård. Men det finns gym (”fitnesscenter”, haha) på hotellet så jag och Daniela tänkte kanske träna en gång om min rygg blir bättre. Har dock valt att inte räkna kalorier under resan och inte uppdatera mitt matkonto på instagram med allt jag äter.

Annars är planen att promenera runt och upptäcka staden, gå på spa, läsa böcker, babbla och bara vara ledig. Det ska verkligen bli supermysigt.

Jag vill också påminna er om att följa min blogg på Facebook, ska börja dela inlägg där igen!

Annonser
Det här inlägget postades i Planering. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Idag bär det av!

  1. K skriver:

    Åh, ha det så underbart!

  2. Maria skriver:

    Låter mysigt. Har nu en riktigt lyckad resa. Budapest lär vara en fin stad.

  3. anne skriver:

    Ha så mysigt! Du dår gärna skriva inlägg här om spa o behandlingar om de är billigare? Hört att de va så förr ej nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s