8 boktips: bara läs!

boktips

Tänkte väl egentligen inte skriva så mycket om böckerna den här gången. Det var några år sedan jag läste dem. Gemensamt för dem är att jag tyckte väldigt mycket om dem och har tipsat andra om dem. Och att jag har behållit dem, rensar ju annars bort de flesta utlästa böcker. Googla för info om respektive bok, men framförallt: Läs dem! Så otroligt intressanta och speciella böcker.

boktips

 

boktips

 

boktips

 

boktips

 

boktips

 

boktips

 

boktips

Kolla gärna min kategori Litteratur för mer sådant här. Och på min vanliga instagram brukar jag lägga upp böckerna jag läser och tipsa om böcker (fast inte bara). Hoppas att ni vågar prova att läsa mina tips!

Annonser
Det här inlägget postades i Litteratur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s