Söndagsinspiration

Är helt såld på Frida Hyvönen överlag som jag skrivit om tidigare, min senaste förälskelse är låten Dirty dancing. Så otroligt bra. Lyssna här!

Jag är ett stort fan av emojis, what’s not to love liksom. Den här gillar jag, särskilt om man har typ fem sådana på raken när något är lite ironiskt eller så.

Min bokpackning inför tre nätter i Budapest. Hej abibliofob liksom, haha! Men alltså på riktigt, det vore hemskt att vara utan läsning utomlands för en som inte gillar att läsa skönlitteratur på engelska. Jonas Hassen Khemiri, tredje delen i Elena Ferrantes romanserie och en novellsamling av Roberto Bolano. HURRA!

Det nya instagramkontot konstkvinnor.

Växten som jag och Jens spontanköpte förra veckan. Bladen ser liksom ritade ut, hur fint?! Har sett andra som har den i fb-gruppen växtgäris och blivit förtjust i den. Låt oss se hur länge den överlever.

Vet inte om jag har visat dessa förut? Det är en tjej som gör dem själv på gamla träklossar. Så kan man sätta upp dem på väggen till exempel. De är pyttesmå men det blir nog fint! Jag bytte till mig dem mot en originalteckning av mig.

När jag ändå har er på tråden: Har ni några bra Budapest-tips så dela gärna med er! Och tipsa gärna andra om min blogg om ni tycker om den, så att fler hittar hit. ❤

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s