Lista pga älskar listor

färgglad_inredning

Jag hittade en rolig lista hos Sandra Beijer. Självklart vill jag också svara på den.

Tre saker du älskar:
1. Att komma in i en bok och inte vilja sluta läsa
2. Lyssna på poddar och rita
3. Att skratta med Jens

När grät du senast?
Igår tror jag.

Vad skrattade du åt senast?
Någon rolig gif som en kompis skickade på fb, för ca 1 minut sen.

Har du en bra hårdag?
(Gammal bild ovan) Haha nope. Jag har bra hårdagar mest när jag har klippt mig. Den dagen och dagen efter det kanske. 😀 Hade mycket finare hår för 10 år sen, kanske för att jag alltid lät det självtorka då och inte var så noga med att borsta det? Jag har tyvärr inte något tålamod med pill och fix med mitt utseende. Hår, smink, naglar och sånt. Det måste gå fort, annars får det vara!

Säg något fint du funderar på?
Jag funderar på vilka böcker jag ska ta med mig för tre nätter i Budapest med min vän Daniela. Det är väl ganska fint, tänker jag, att litteratur är så viktigt för mig att det liksom är en av de första sakerna jag tänker på när det gäller att packa inför en resa. Har ingen stor läsperiod just nu, men känner på mig att det är på gång att vända igen.

Ditt livsmål?
Att aldrig sluta prioritera min kreativa sida. Att aldrig sluta prioritera mina relationer. Jag tror nämligen att meningen med livet är människorna man har omkring sig. Och konst/litteratur!

retro inredning

Beskriv rummet du är i?
Jag sitter med benen i kors i vår blåa soffa. Vardagsrumsbordet är fullt av böcker och min scanner. Solen lyser in genom fönstret till vänster om mig. Yogamattan ligger utrullad på golvet. Jens sover och katten går runt och småpratar lite. Min frukosttallrik står fortfarande kvar bredvid mig i soffan, vilket  tyder på att jag har suttit här ganska länge nu. Och pratat med folk på fb, läst lite bloggar, funderat.

Var vill du vara om sex år?
Då är jag 39 år. Jag vill nog vara i Stockholm, fast kanske i innerstan igen. Jag vill känna en lätthet i mitt väsen på något vis. Jag vill vara glad och smärtfri och stark.

retro inredning

En sak du önskar dig?
Att jag ska slippa ha ont i kroppen. Att jag ska få ge ut en till bok på förlag. Att människorna jag älskar ska få vara kvar länge i livet. Det var tre önskningar, men alla goda ting är ju tre osv.

Det senaste du åt?
Frozen banana yoghurt med pumpakärnor.

Hur blir din sommar i år?
Har inte en enda plan ännu! Jag hoppas att jag och Jens har råd att åka till någon storstad. Berlin igen? Köpenhamn? Lissabon? Rom? Sen kommer vi nog vara lite på mina föräldrars lantställe och lite hos Jens mamma ute på landet. Om vi hittar kattvakt. Och så ska jag se Patti Smith på Gröna Lund. Och Henrik Berggren fast det är i maj, då är det kanske inte riktigt sommar ännu.

Vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
Det var den 25 oktober. Då fyller min lillasyster år så jag vill minnas att vi åt middag hos mamma och pappa för att fira.

Skärmavbild 2017-03-25 kl. 09.20.26

Kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?
Jag ska i helgen tidsinställa blogginlägg inför när jag är i Budapest. Får se om jag mobilbloggar något därifrån kanske, men jag tänkte se till så att det kommer minst ett inlägg om dagen här oavsett. Minst ett maffigt boktipsinlägg blir det.

Vad är viktigt i ett förhållande?
Att man har roligt och kan skratta tillsammans. ❤ ❤ Så tacksam att jag har det så varje dag i mitt liv. Sen så klart massa andra saker men utan skrattet blir det ju inte kul, tänker jag!

Vad är viktiga egenskaper hos en partner?
Rolig, intellektuell, intresserad av kultur (det hade blivit absurt för en så extrem bokmal och konst-mal som mig att vara tillsammans med någon som inte alls förstod den stora passionen), snäll, varm, omtänksam.

Vem kysste du senast?
Jens! Något annat skulle inte falla mig in.

Har du något onödigt du gör?
Ja hur mycket som helst tror jag.

Vad är det sämsta med denna vecka?
Att jag har haft så otroligt ont i kroppen. Både axlarna och ryggskottet. Annars har det varit en bra vecka tycker jag!

Vad ska du göra i höst?
Ungefär det jag gör nu tror jag! Hoppas jag.

Vad har du i ditt kylskåp?
Massa grönsaker, mjölk, turkisk lättyoghurt, kvarg, kyckling och lite till.

 

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s