7 spontana tips från mig

mellanmål

1. DET HÄR MELLANMÅLET. Naturell kvarg, några bananskivor, hallon, blåbär (frysta som jag tinar i micron), hasselnötter. Det är _så_ gott.

2. KEEP IT SIMPLE-TÄNKET. Igår satt jag och kollade på massa gamla liveklipp på Mammafitness Facebook-sida. Jag har insett att jag blir mycket bättre på att hålla mig hälsosam om jag ganska ofta liksom håller koll på mina hälsoförebilder. Jag vet att jag har tjatat mycket om Olga Rönnberg på sistone men hon har ett så otroligt sunt tänk jämfört med många andra hälsopersoner. Hon förespråkar att hålla det enkelt, inte krångla till allt så himla mycket. Det behöver jag höra. Det finns extremt mycket intressanta artiklar på sajten också (obs, ej sponsrad!).

3. OPULENS. En ny onlinetidskrift med fokus på kultur och samhälle. Uppdateras ofta och håller hög kvalitet (även om jag så klart ofta glömmer att gå in och kolla).

4. LINDA PIRA – LÅT DOM HATA.

Bra låt som gör mig peppad. Obs, som Ziggy en gång sa: To be played at maximum volume!

5. SPIKMATTA MED LÅNGA SPIKAR. Mamma har en spikmatta som man kan ta isär och jag fick en del av den. Den har långa spikar. Jag vet inte om det rent vetenskapligt funkar, men att ligga där en stund får åtminstone mina axlar att värka mindre en stund. Man blir avslappnad också! Just nu med ryggskottet ligger jag på den 10-15 minuter flera gånger om dagen.

6. GIRLS S06. Visst kollar ni väl redan på Girls? Jag fick nyligen veta att en av mina bästa vänner helt hade missat serien och bara WHAAAAAT. Den måste ses helt enkelt, Just nu kollar jag på bara ett avsnitt i veckan (gillar egentligen att kolla många avsnitt i sträck) av sista säsongen, vartefter de släpps på HBO.

7. DAILY MIX. Visst har ni lagt märke till att Spotify har börjat med specialgjorda Daily mix utifrån vad man brukar lyssna på? Det är väldigt bra för både jag och Jens lyssnar på samma Spotify-konto och här finns liksom listor som är mer Jessica-kompatibla och vice versa. Daily mix-listorna passar inte riktigt för att upptäcka ny musik men för det finns ju release radar och discover weekly som uppdateras en gång i veckan.

Det var alla mina tips just nu. Hur har ni det?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 7 spontana tips från mig

  1. Mikaela skriver:

    Älskar sådana top-of-my-head-inlägg 🙂

  2. K skriver:

    Då kommer jag väl också med ett tips 😀. Har börjat lägga till lite superfood-pulver i mina dagliga smoothies för att näringsboosta dom lite, och har verkligen fastnat för kombinationen banan-ananas-Camu camu. Tar en näve fryst ananas, 1 stor banan, 1/2 tsk camu camu, 1 skopa proteinpulver, 2 dl mjölk och 1 msk nötsmör. (1/2 tsk av camu camu ska visst innehålla 400% av dagsbehovet av c-vitamin. Inte så dumt i förkylningstider!) Och nu när jag skriver detta kommer jag på att det säkert skulle vara gott att tillsätta lite ingefära också…eller citron.. Blir till att testa framöver 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s