Ny lampa och produktiv dag

Möt vår nya lilla bordslampa, visst är den fin. Den är tänd just nu och sprider ett så mysigt sken. Den kommer från Lampverket (inte sponsrad, tyvärr, hehe).

Jag vet inte om ni är som jag men jag är så här:

Jag skriver en jätteambitiös att göra-lista. Varje dag. Om det är en jobbdag så skriver jag ändå en jätteambitiös att göra-lista, som jag alltså ska hinna utöver jobb och träning och fan och hennes (!) moster. Sedan hinner jag aldrig ens hälften från listan för det är liksom fysiskt omöjligt och så skjuter jag upp vissa saker till nästa dag och nästa. Well, idag var en sådan där dag när jag mirakulöst nog hann typ ALLT på listan.

Det har också inneburit att jag har hållit igång nonstop sen åtta i morse och betat av punkt efter punkt men ändå. SÅ. Himla. Nöjd. Jag har tränat, städat, sorterat, kollat upp olika omständliga saker, fixat med beställda teckningar, planerat, handlat och mycket annat. I morgon fortsätter att göra-listan (en ny) med nästan oförminskad styrka!

Körde mitt första PT Online-pass idag och det var verkligen så himla tufft men också roligt. Jag skakade en smula i kroppen när jag gick därifrån. Har ju rört mig i det lilla sedan hela dagen och varit ganska hungrig men klarat att inte småäta eller så. Jag har hållit mig till min plan. Har reviderat den en smula för kommande dagar när jag har lagt in den som planering i kaloriräknar-verktyget men nu får den vara som den är. Och så vägning på fredag igen.

Nu är planen att bara kolla på serier och dricka kaffe och lata mig bäst jag vill resten av kvällen. Vad gör ni idag?

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ny lampa och produktiv dag

  1. Madde skriver:

    Vilken söt lampa 🙂 så roligt då man hittar något nytt till hemmet. Jag tillhör dom som borde göra listor varje dag, men gör det inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s