9 saker jag tänker på idag

 

#1. SKÖLDKÖRTELN. Jag har ju underfunktion i sköldkörteln, dock ej livsstilsorsakat. Jag fick det när jag hade en tumör i hjärnan som spädbarn. Den satt nära hypofysen som skickar ut hormoner i kroppen och jag medicineras dagligen för detta och några andra saker sen tonåren. Nog om det, artikeln var väldigt intressant! Även om jag inte riktigt vet om allt stämmer på mig eftersom jag inte har den klassiska hypothyreosen.

#2. SJUKGYMNAST & VÄRKTABLETTER. Ja alltså, ni som har ont någonstans vet ju – när man har det så kretsar mycket tankar kring det. Även om det inte precis är roligt att tänka på. Men jag är glad pga har äntligen fått tag i en sjukgymnast som jag fick tid hos i början av april. Hoppas kunna hoppa på någon avbokning tidigare än så på ett annat ställe men annars känns det ju bra att i alla fall ha det framöver. Har även hittat en värktablett-kombo som gör att smärtan dämpas lite. NAJS!

#3. SO NICE FOOD. Jag trivs verkligen med den typen av mat jag äter nu. En balans av kolisar, protein och fett. Fräscht och färgglatt och utan ångest pga kaloriräknande som ger mig koll. Och mellanmål på både förmiddagen och eftermiddagen så att jag slipper långa långsamma timmar av konstant hunger.

#4. TRASIG VÅG. Köpte till sist nya batterier till vågen men det visade sig att den har pajat. På helgens att göra-lista står att köpa en ny våg men i morgon kommer ingen vikt här. Hoppas att jag hittar en som är lika bra som den jag har nu. Bra och billiga personvågar växer inte på träd!

 

 

#5. DETTA: Klicka för att läsa artikeln.

#6. DUKTIG FLICKA-DEBATTEN. Den pågår fortfarande i mitt facebookflöde har jag sett. Har ej läst boken och är inte så sugen på det men älskar ju Liv & Caroline och tyckte de diskuterade det intressant i podden (En varg söker sin pod) häromveckan. Länk till debattartikel + Liv Strömquist svar.

#7. BUDAPEST. Tiden har gått så fort på sistone att jag nog inte riktigt har insett att jag ska till Budapest redan nästnästa vecka. Det blir kul! Jag har köpt en baddräkt och ska bada i ett varmt bad på något spa. Första gången jag har baddräkt på ca 12 år.

#8. MIN LÄSHÖG. Tänker man inte alltid i någon utsträckning på sin läshög? Inte det..? Hehe.

#9. DET JAG SKA GÖRA HÄRNÄST. Nämligen plocka undan lite, vika tvätt och laga biffar att frysa in. Det har blivit för mycket utemat denna vecka pga har ej hunnit laga så mycket mat. Bra utemat (sallader och så), men ändå!

Vad tänker ni på idag?

 

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 9 saker jag tänker på idag

  1. jeanette skriver:

    Blåsten! Denna eviga som knappt är uthärdlig längre. Nåt är det som inte stämmer.
    Jag tänker också på att lägga ner min blogg, att jag inte lyckas med det jag drömt om
    och på min vikt som sakta går uppåt. Livsleda, depression och meningslöshet står också på tapeten.
    Fredag till trots.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s