Söndagsinspiration

viförstårinte

INDESIGN. Den här veckan har slutat storartat med att jag har skött maten prickfritt tack vare onlineverktyget jag använder (är amazed men inte sponsrad, haha), styrketränat fredag och söndag, promenerat två timmar igår OCH LÄRT MIG INDESIGN! Alltså bara basic så klart men ändå. Jag har velat lära mig detta i åratal, för att själv kunna pyssla ihop collage och göra små häften med mina teckningar och texter och sånt. Igår och idag har jag tagit tag i saken och idag har jag och Jens satt ihop varsitt häfte (som har varit klara länge) som vi ska kopiera upp och sprida i liten skala (med poesi i hans fall och teckningar i mitt).Det känns som en enorm frihet att kunna göra en liten mini-bok på egen hand liksom!

 

HÄLSOSAMMA FÖREBILDER. Jag har sagt det förr men säger det igen. Börja följ några personer du inspireras av inom hälsa och slå på aviseringar på deras facebooksidor/gå in på deras instagramsidor några gånger om dagen. På så sätt blir du hela tiden påmind om vad du vill uppnå. Jag har gjort så nu och då tvekar jag liksom aldrig. Det hjälper massor! Här ovan ser du hur du slår på aviseringar så att du får en avisering för varje nytt inlägg. Genom att välja ”På” för alla inlägg.

SPIKMATTA. Jag har börjat ligga på en liten spikmatta några gånger om dagen. Det hjälper bara en stund för mig men det gör det lättare att sitta en stund till vid datorn sen trots smärta. Även den som inte har ont kan prova, man blir jätteavslappnad och det gör mindre ont efter några gånger. Ta en sådan där med stora spikar!

TVÅ MELLANMÅL. Sen tänkte jag helt enkelt tipsa om två superenkla och nyttiga mellanmål jag har ätit i helgen. 1. Hummus med grönsaksstavar. 2. Keso med soltorkade tomater och avokado. Och lite morot om man vill.

INSTAGRAMKONTOT @RODLINJELägger upp bilder på människor som åker röda linjen på Stockholms tunnelbanor. Man kan se det själv varje dag på tunnelbanan om man bor i Stockholm men det blir något speciellt när människorna fångas på bild så här tycker jag. Som ordlösa berättelser om människoliv!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s