Vägra det tråkiga

färgglatt_hem

Jag föreställer mig att jag sitter och pratar med 14-års-Jessica. Och då föreställer jag mig att den lilla kent-broder-daniel-david-bowie-iggy-pop-dyrkande stjärnögda personen skulle tycka att det lät väldigt gammalt och tråkigt att fylla 32 år om tre veckor.

Det känns bra att jag inte behöver göra henne besviken. Jo, faktiskt, för mig är det positivt! Det finns ingen som har sagt att man måste ha ett tråkigt hem, lyssna på tråkig musik, kolla på tråkiga teveserier, läsa tråkiga böcker eller ha ett tråkigt jobb bara för att man är 32 år. Eller någonsin.

Om man inte vill det förstås.

Och jag är stolt över att jag har valt att inte gå emot min själ eller vad man ska säga. Eller fallit in i några konventioner som jag inte har velat falla in i. Jag har blivit vuxen på vissa sätt men aldrig tappat kontakten med mig själv. Och det är väl vad som gör att mitt hem ser ut ungefär som på bilden ovan, att jag har mycket fritid, skrattar ihjäl mig nästan varje dag, att jag sitter här och lyssnar på Henrik Berggren-låten på repeat, läser massa inspirerande böcker, fortfarande skapar jämt och ständigt och så. Att jag grät förut för att mycket är sorgligt men att jag nu är sådär pirrigt glad igen. Fint!

Vad tänker ni?

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s