Ett stycke fredag

Jag har ju lovat att köra matdagbok varje dag här under en period (och på instagram) så jag gör det nu med även om jag är ganska trött. Tänker att det är bra, det får mig att inte småäta och så. Det får bli en kortis idag!

Frukost: Frozen banana yoghurt + kaffe.
Lunch: Caesarsallad fast jag skippade dressingen för det var redan lite olivolja i salladen. Och plockade bort bacon pga aldrig gillat det.
Mellanmål: En propud faktiskt och lite frukt.
Middag: Extremt god mat hos mamma och pappa, en speciell form av torsk plus potatismos och ärtor och edamamebönor (och pepparrot). Allt man får hos dem smakar gudomligt! Innan jag stack därifrån åt jag en halv banan också.
Träning: Ett extreeeeemt flåsigt PT small group-pass på morgonen, har redan träningsvärk i hela benen! Och så promenerade jag en timme på eftermiddagen. Jag lyckades tajma in precis när det snöade och blåste men det var liksom skönt ändå.

Dagen: Träning i morse, sen jobb i många timmar, sen promenad och sen fixade jag mig i ordning och stack iväg på middag och fick en helt ljuvlig sak i present av mamma. Ska visa i dagarna, men nu sova!

Hur var er fredag?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ett stycke fredag

 1. JEANETTE skriver:

  Jag erkände för mig själv att nu får det vara nog. Hade 7 kilo kvar på viktnedgången men gick upp 4 kg i stället… Så idag tar jag nya djärva steg och blir SNÄLL mot mig själv 🙂
  Kram fr sö Dalsland.
  Ps! På torsdag ska jag med dotter till Globen för att se Avenged Sevenfold. Ska bli underbart.

 2. Sara skriver:

  Vad är propud?

  • Jessica Johansson skriver:

   Proteinpudding (och nej det är inte optimalt men man kan ju äta det ändå emellanåt)!

 3. Linnea skriver:

  Följer din blogg och tycker den ger så mycket pepp och energi! Vill också säga att du verkligen ser så fräsch ut på bilderna, det motiverar mig också till att äta bra och röra på mig! Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s