Saker jag dagdrömmer om idag

färgglatt_hem

Bilder från vårt hem får illustrera vad jag drömmer om just nu. För några år sen hade jag nämligen aldrig kunnat drömma om att bo i en trea. Eller jo, det var närmare bestämt en av mina stora drömmar vid det laget.

Jag tror verkligen på att omge sig med drömmar och mål. Målen ska ju vara ganska tydliga medan drömmarna kan vara lite mer fluffiga och kanske inte möjliga att realisera i närtid. Att jag drömmer om saker betyder alltså inte att jag är missnöjd med min tillvaro just nu. Här är några saker jag dagdrömmer om just nu:

NÄR MIN ANDRA ROMAN GES UT PÅ FÖRLAG. Det gäller ju bara att ta sig i kragen och skriva klart den först (vilket inte går just nu, jag får vänta tills värken blir bättre vilket jag hoppas blir snart). Och hitta ett förlag som vill ge ut den, hehe. Men det kommer ske. Innan min första roman kom ut hade jag som mål att få ge ut en roman och jag kämpade tills det gick i uppfyllelse!

retro inredning

ATT NÅ MIN MÅLVIKT. Jag vet att vissa säger att det är lätt att gå ner i vikt men svårt att hålla den. Och jo, det kanske det är om man kör någon strikt diet. Det har jag också klarat massa gånger. Men om viktnedgången innebär en riktig livsstilsförändring med att lära sig laga mat, lära sig en normal portionsstorlek, styrketräna, komma ifrån ätstörda tankar och beteenden, sluta med socker, sluta hetsäta och hundra andra grejer – ja då är det inte så lätt. Men det ska gå!

ATT NÅ UT MER MED MINA TECKNINGAR. Jag skulle vilja att mina teckningar liksom når ut bredare så att försäljningen löper på automatiskt utan kampanjer och annat. Men det får ta sin tid förstås! Just nu har jag ju en kampanj där man kan köpa en teckning av mig och på köpet får man att jag ritar en teckning i original med valfritt citat som man får + att man får en eller två äldre teckningar i original (som jag väljer så det sista blir en överraskning). Världens grej. Kolla här!

retro inredning

ATT FÅ YTTERLIGARE NÅGOT UPPDRAG. Skulle så gärna vilja ha ett regelbundet skribentuppdrag i någon tidning/tidskrift. Förr skrev jag ju massor i tidningar. Reportage, personporträtt, recensioner, krönikor och så. Det är så kul och jag saknar det! Vet ni något? Mejla mig gärna på jessicajohansson85@gmail.com ❤

ATT SLIPPA SMÄRTA. Det är ju en himla tråkig grej att dagdrömma om men det är vad jag dagdrömmer om mest just nu, eftersom det påverkar min vardag så mycket för tillfället.

ATT ÅKA TILLBAKA TILL NEW YORK. Jag har faktiskt varit tre gånger i New York och ÄLSKAR staden, men nu var det längesen sist (2008 tror jag, så 9 år!). Om jag får chansen att åka dit igen så vill jag besöka Brooklyn och göra massa annat förstås. Iih vad kul det vore! Vilka städer drömmer ni om att åka till just nu?

Och vad dagdrömmer ni om?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Saker jag dagdrömmer om idag

  1. Anna skriver:

    Hej och tack för en intressant blogg! Har liksom du ett jobb som till stor del handlar om text, och jag sitter framför min dator hela dagarna. Vilket funkar bra på mitt kontor där jag har (vad jag förmodar är) en ergonomiskt riktig arbetsplats. Bra stol, skrivbord och skärm på rätt avstånd/höjd. Men SÅ FORT jag jobbar hemifrån köksbordet en dag, vilket är sällan, så är värken i skuldror/rygg där. Kanske är det samma för dig, att du behöver en bättre arbetsställning?!
    Allt gott!

  2. jeanette skriver:

    Att få bloggen lukrativ och ge ut en bok och hålla föreläsningar om hur man lever gott på mkt liten inkomst: hur man inreder och klär sig 2nd hand. Och hur man lagar mat så billigt som bara möjligt. Att bli klar med min viktresa på – 30 kg. Står och stampar och gainar nästan istället. Usch.
    Bli en stabilare löpare och längtar tills jag flyttar till Göteborg med mina döttrar om drygt tre år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s