Kära dagbok osv

Skärmdump från min mat- och träningsdagbok på instagram, @jessicasviktigamal.

Jäklar i min lilla låda vad jag är på banan just nu! Idag åt jag frozen banana yoghurt till frukost och sen var jag och styrketränade ett tungt pass på förmiddagen med fokus på överkropp. Motivationen att bli stark blir tydligen aldrig så stor som när man har ont i kroppen pga stel och spänd. Under tiden lyssnade jag på senaste avsnittet av en av mina favoritpoddar, Lilla drevet.

Sedan promenerade jag hem och jobbade med roligt copyjobb fram till lunch. Då gjorde jag en väldigt färgglad halloumisallad med kallt matvete som jag hade i kylen (tips, det håller sig flera dagar och är fortfarande lika gott!). Jobbade vidare. Till mellanmål åt jag först banan, morot och äpple och sen en liten rawfood-boll på kafé. Inget jag tänker ha dåligt samvete för eftersom jag har koll på kalorierna och ligger bra till (stor fördel med att räkna kalorier!).

Jag och Jens promenerade raskt i en timme. Det var sådär soligt och kallt och krispigt och barmark så jag blev superglad! När vi kom hem lagade jag mandelpanerad torsk med potatis och broccolipuré och lyssnade på Flora & Frida och på kvällen har tiden bara flugit iväg på något mystiskt sätt. Gjorde en snabb yoga och naprapatövningarna också.

En fin och vardaglig dag. Stegräknaren i telefonen landade på 12.412 steg. Det är verkligen ett tips, man blir motiverad i det lilla att nå över 10.000 steg varje dag och telefonens stegis är mycket mer korrekt än en sådan där man sätter på byxorna. Nu blir det ett avsnitt av The Good Wife igen.

Hur har ni haft det?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s