Nya träningskläder, matdagbok, yoga och annat

Idag satt jag några timmar på kontoret på söder och tog den här minst sagt halvdana selfien. Men men! Det kan jag bjuda på. Jag har lite smått och gott på hjärtat.

träningskläder

Igår var jag och mamma och hade en sådan där underbar dag igen. Vi promenerade en dryg timme, jag fick superfina träningskläder i present av henne. Nya träningsskor, superblå träningsbyxor och två toppar.  Hashtag färg för fan liksom! Vi åt lunch på Urban deli igen, de har verkligen bra mat där:

Spetskål med getostkräm och puylinser. Ska försöka laga spetskål själv snarast, det var så gott! Kanske rentav försöker kopiera den här rätten. Väldigt nyttigt också ju.

Igår kväll provade jag dessa morots- och halloumibiffar med hummus och matvete. Jag fick tipset av en bloggläsare och alltså, ni måste prova! Så goda och lättlagade. Jag tog sesamfrön i stället för ströbröd (och lite mindre).

färgglatt_hem

Här sitter jag och jobbar när jag jobbar hemma nu pga lägre bord än köksbordet. Men idag har jag haft fruktansvärt ont i skuldror och rygg, det började på kontoret på förmiddagen. Sen körde jag yoga nu på eftermiddagen och det hjälpte litegrann, ska verkligen börja med det nu varje dag. Och försöka få in ännu mer bål, rygg och axlar i min styrketräning.

Jag kommer nu börja med matdagbok varje dag i bloggen! Typ som en liten rapport om allt jag har ätit, ev träning och kanske även någon outfitbild eller så. Det kommer jag göra tills jag börjar få minus på vågen igen, från och med i morgon. Lite som mitt instagramkonto för mat fast mer. Tänker att det kan inspirera andra också. Självklart kommer bloggen inte bara att handla om det.

Men nu ska jag sluta sitta vid datorn för idag, äta middag och sen plocka och städa lite här hemma. Jag håller tummarna för att min värk går över snart med hjälp av yoga, bättre sovställning, naprapat osv. Ska även köpa en triggerpinne, återkommer med hur den funkar. Det vore skönt att slippa ha ont. Sådan frihet!

Hur har ni det? Vad äter ni till middag idag?

PS: Det finns en kentpodd från förra året! ❤ 😀 Sök på kentpodden i acast. De pratar om ett album per avsnitt. I’m in heaven! Dagens låt, apropå det: Kent – Tennsoldater.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nya träningskläder, matdagbok, yoga och annat

  1. Anne skriver:

    Middag blev vitlök och citron marinerad kyckling i ugn med citron och persilja, chilli couscous. 1dl couscous dock bara sen tog jag keso till också. Jätte gott 🙂

  2. Anna skriver:

    Något helt annat (vi är ju så mycket mer än vårt viktkämpande): Frida Hyvönen! Alltså, hur har jag kunnat missa henne? Eller ja, inte missa helt, men jag har liksom inte fattat hennes storhet förrän nu när du tipsade om henne. Tack! Du har gett mig en ny favorit, verkligen. Som sjungna romaner. Fantastisk! 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s