Inspiration: Recept, träning och annat livsnödvändigt

Jag kände ett sådant behov av att vara superledig i helgen, därav bara ett inlägg här igår. Men nu är det måndag och jag är peppad osv! Eftersom jag inte hann prova alla rätter på förra veckans inspirationslista så har jag samma lista den här veckan också. Vissa rätter åt jag förra veckan men jag har t ex kvar morots- och halloumibiffar, moussaka med aubergine och bönor och varm linssallad med rostade grönsaker. Resten av veckan får det nog bli sådant jag känner till och kan nästan utantill. Här kommer lite inspiration!

YOUTUBE-YOGA. Jag har ju tidigare provat Sats onlineyoga och gillar den verkligen. Fördelen med youtube-yoga är att det går att hitta klipp som är gjorda just för ens problemområden. Jag är till exempel väldigt stel i övre ryggen och skuldror samt ländryggen. Jag kör därför nu varannan dag dessa tre pass på raken (två liknar varandra mycket): 1, 2, 3. Tack ni som har tipsat om det här!

MITT INSTAGRAMKONTO. Jag har kommit igång med mitt vanliga instagram-konto igen, @jessicaosv. Det är ju lite knäppt att ha tre instagram-konton kanske, men jag gillar det! Sen har jag lite fler som jag sköter i copyjobbet också, hehe. Mina andra två egna konton är @jessicasviktigamal och @jessicaritar.

SALLAD MED ROSTAD BRYSSELKÅL. Om jag hinner denna vecka, eller annars nästa vecka, ska jag testa den här salladen med rostad brysselkål, såg så gott ut. Jag är väldigt förtjust i goodfuls konto på både Facebook och instagram, det ser så lekande lätt ut med sådana receptfilmer. Och det var även där jag hittade den supergoda parmesanpanerade laxen!

INASFINA PÅ INSTAGRAM. Ett nytt favoritkonto för mig inom inredning, så himla fint hem! Kolla själva: @inasfina.

TARABOOTH PÅ INSTAGRAM. Härlig illustratör! @tarabooth.

jessicaritar

ÄLDRE ORIGINAL PÅ KÖPET. Jag har högvis med äldre originalteckningar (som är kanske 2-3-4 år gamla) som bara ligger. Därför har jag nu en grej att den som köper en originalteckning av mig senast på onsdag får två äldre överrasknings-original-teckningar på köpet! Kanske tre om jag får feeling. Behöver verkligen få ihop lite pengar i mars och tänkte att det här var en bra lösning. Botanisera här, här eller här. Jag tänkte också att den som vill ha en specialbeställning med sitt favoritcitat på en teckning av mig kan få det mycket billigare – typ mindre än hälften av det vanliga priset för specialbeställningar – under mars månad pga behöver få in lite dollars så att säga. Mejla jessicajohansson85@gmail.com om ni vill!

LÅTAR ATT LYSSNA PÅ. David Bowie – After all. Yvonne – Drifter. Kent  – Nostromo.

Nu ska jag fixa lite saker från min att göra-lista, sen iväg och träffa mamma! Idag är planen: En timmes promenad, lunch ute, mellis kvarg med bär och pumpakärnor, middag halloumi- och morotsbiffar med matvete och hummus. Förhoppningsvis streetdance i kväll men jag har reservplats pga bokade inte i tid. Vad hittar ni på idag?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Inspiration: Recept, träning och annat livsnödvändigt

 1. sandra skriver:

  Så mycket inpsiration! Och vad sugen jag blev på brysselkål nu 😀

 2. Mathilda skriver:

  Morots- och halloumibiffarna är jättegoda.

 3. Sara skriver:

  Hej Jessica. Jag har hittat till din blogg för inte så länge sedan och fastnat. Jag försöker inte gå ner i vikt eller så men jag tycker att det är så himla läsvärt här ändå! Tycker mycket om ditt sätt att skriva, dina tankar och mixen av inlägg samt alla vackra bilder, särskilt på dina teckningar. Tack för en bra blogg! Kram

 4. Eva skriver:

  Hej!
  Så mycket inspiration jag får av din blogg! En fråga: Du skriver att du har gamla bilder på tunt papper, vad tecknar du på för papper nu? Jag tecknar ju själv mycket och alltid på tunt papper anpassat för Pro Markerpennor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s