Kvällarna

För ett tag sen svarade jag på en lista om mina morgnar. Nu hittade jag också en kvällslista hos Sandra Beijer och tänkte svara även på den! Jag är nog mer en morgonmänniska än kvällsmänniska, älskar morgnar. Men ändå.

När går du och lägger dig på kvällen? 
Jag brukar gå och lägga mig någon gång mellan 23 och 00. Ibland somnar jag tidigare i soffan, kanske halv elva. Har lärt mig att inte göra det så ofta för då blir det så himla kallt sen när man vaknar, och jobbigt att tvätta bort smink och sånt.

Vad är det sista du gör på kvällarna?
Sätter mobilen på laddning, stänger ner alla program i telefonen.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll? 
Inte lång tid alls, så kort som möjligt. Är allmänt oförtjust i att låta sådant som att sminka mig, tvätta bort smink, duscha, borsta tänderna ta lång tid. Jag är inte så tålmodig utan gör det jag ska så fort det bara går. Duschar aldrig på kvällarna. Så kanske max tio minuter, men snarare 7.

Är kvällsfika viktigt? 
Nej, försöker lära mig att inte äta på kvällarna.

Är du kvällstrött?
Det beror nog på vem man jämför med, och hur mycket jag har gjort den dagen. Om jag har haft fullt upp nonstop hela dagen med olika saker så kan jag behöva sova en stund redan tidigt på kvällen, annars brukar jag som Skalman bli trött ganska exakt mellan halv elva och tolv.

Vad har du för kvällsrutin? 
Jag vet inte? tar mina mediciner, borstar tänderna, tar bort smink, byter om och lägger mig. Läser aldrig i sängen, det brukar jag i stället göra i soffan i så fall. Jag läser ju alla möjliga tider på dagen. Om jag lägger mig ner så somnar jag, himla lyxigt egentligen.

Hur ser en perfekt kvällsstund ut?
Alltså på kvällen tycker jag om att vara hemma och kanske babbla med Jens, bläddra i inspirerande böcker, kolla på något intressant program/serie, läsa och dricka kaffe i ett konstant sammelsurium. Eller äta middag eller fika hos fina personer eller att fina personer hälsar på oss. Träna, promenera och sådant gör jag helst inte på kvällarna.

Hur går du klädd på kvällen? 
I mina vanliga kläder. Jag klär mig generellt nästan bara i mjuka sköna kläder. När jag börjar med byxor igen så kommer jag garanterat att byta om till mjuka tajts/mjukisar så fort jag kommer innanför dörren, sådan har jag alltid varit. Orkar inte ha hårda eller obekväma kläder på mig om jag inte absolut måste.

Vad är det bästa med kvällen? 
Allt, precis som med dagarna och morgnarna! 😀

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s